Sporturi

Un fost pugilist, cel mai sângeros criminal în serie din SUA! A recunoscut că a omorât 90 de femei

29.11.2018 | 13:25
Un fost pugilist, cel mai sângeros criminal în serie din SUA

Samuel Little, un fost puglist, este considerat cel mai sângeros criminal în serie din SUA. Ajuns la 78 de ani şi închis pe viaţă, bărbatul a făcut o serie de dezvăluiri care i-au şocat pe americani. Acesta a susţinut că a ucis de-a lungul timpului 90 de femei şi a oferit detalii pentru fiecare crimă în parte.

“În luna mai, în timpul unui interogatoriu, a început să dezvăluie câte femei a ucis. Dădea informaţii detaliate cu fiecare crimă în parte şi a oferit şi locaţiile unde s-au produs acestea. În Phoenix, Arizona, a omorât trei femei, una în Las Vegas, o alta în Cincinnati. La final ne-am dat seama că erau aproape 90 de crime”, a declarat Christina Palazzolo, un cunoscut criminalist din SUA.

Un fost pugilist, cel mai sângeros criminal în serie din SUA. Este deja condamnat pe viaţă

Fostul pugilist a recunoscut că a omorât 90 de femei, ceea ce-l face să fie unul dintre cei mai sângeroşi criminali în serie de SUA. Samuel Little a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 2013 după ce a omorât trei femei în perioada 1987-1989. Între 1970 şi 2005, în Statele Unite ale Americii au fost comise o serie de crime care au rămas cu autor necunoscut, iar tiparul era acelaşi: femei tinere care au fost strangulate. Înainte să devină criminal în serie, Samuel Little a practicat boxul şi era considerat un sportiv de mare viitor.

“Şi-a amintit unde era şi ce maşină conducea. A desenat fugurile femeilor pe care le-a omorât. În multe dintre cazuri, victimele au fost greu de indentificat, iar crimele nu au fost investigate. Până acum nu ne-a oferit nicio informaţie falsă. Dacă tot ceea ce ne-a declarat se va confirma, Little va fi cel mai sângeros criminal în serie din istoria Americii. Mai mulţi oameni au încercat să obţină o mărturisire, dar până acum nu a dorit să vorbească”, a susţinut un reprezentant FBI în presa din Statele Unite ale Americii.

Un fost pugilist, cel mai sângeros criminal în serie din SUA
Un fost pugilist, cel mai sângeros criminal în serie din SUA