Fotbal intern

Un fost rival anunță dominația FCSB în Liga 1: „Merge bine, va fi greu de oprit”

01.12.2020 | 17:54
Un fost rival anunta dominatia FCSB in Liga 1 Merge bine va fi greu de oprit
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al formațiilor CFR Cluj și Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a anunțat că nu crede că alb-vișiniii pot câștiga din nou titlul în Liga 1. El o vede pe FCSB drept mare favorită. 

Fostul președinte din Gruia susține că ardelenii de la CFR sunt într-o situație foarte dificilă, după ce au decis să se despartă de Dan Petrescu, antrenorul care le-a adus ultimele trei titluri.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan nu crede că lucrurile sunt deja lămurite cu privire la titlu, însă este de părere că situația tensionată de la CFR și evoluțiile bune ale FCSB-ului fac ca titlul să fie aproape acontat de roș-albaștri.

Iuliu Mureșan anunță dominația FCSB în Liga 1: „Merge foarte bine”

Președinte al campioanei CFR Cluj pe vremea când ardelenii ajungeau chiar și în grupele UEFA Champions League, Iuliu Mureșan și-a exprimat îngrijorarea cu privire la situația echipei din Gruia. Ardelenii încă nu au anunțat numele noului antrenor, după ce Dan Petrescu a fost îndepărtat de la cârma echipei.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că patronul Neluțu Varga l-ar fi vrut pe Adrian Mutu, însă acesta are șanse foarte mari să continue la naționala U21 a României. În aceste condiții, Iuliu Mureșan crede că CFR-ului îi va fi foarte greu să câștige din nou titlul.

„Sunt probleme la CFR Cluj. Vor fi clar și în campionat. Dacă ne uităm profesionist și cu sânge rece, FCSB merge foarte bine și cred că va fi greu de oprit. Lucrurile au mers în sens invers ca la CFR. Sigur, CFR e în această luptă, nu sunt multe puncte, însă trebuie ca lucrurile să se corecteze, iar oamenii să se pună la aceeași masă.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu muncea cel mai mult, stătea la club de dimineața până seara. Studiază tot timpul. E foarte implicat. Are și părți rele, dar plusurile sunt mai multe. E cel mai bun antrenor din România. Va fi o pierdere uriașă!”, a spus Iuliu Mureșan pentru Realitatea Sportivă.

Liderul Ligii 1 se va putea baza din nou pe Dennis Man și Florin Tănase

Văzuți drept favoriți la titlu și de către rivalii din Liga 1, oamenii lui Toni Petrea primesc tot mai multe vești bune. Antrenorul liderului a aflat că se va putea baza din nou pe Dennis Man și Florin Tănase, accidentați în meciul cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că cei doi s-au refăcut mai rapid decât se aștepta toată lumea. Gigi Becali și Toni Petrea se temeau că FCSB nu se va putea baza pe Man și Tănase la duelurile cu CFR Cluj și Universitatea Craiova. Acestea vor avea loc înaintea sfârșitului de an.

De asemenea, FANATIK a aflat că Florinel Coman s-a antrenat normal vineri și că ar putea lua parte la ultimele meciuri ale FCSB-ului din acest sezon. El ar putea reveni pe teren chiar în partida contra formației UTA, din următoarea etapă a Ligii 1.

 


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 1,91 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT