Dragomir deplînge soarta alb-vişiniilor: “Nu se poate să distrugi o stare de spirit!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
01/08/2016, 17:35
Dragomir deplînge soarta alb-vişiniilor: “Nu se poate să distrugi o stare de spirit!”

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, deplînge situaţia în care a ajuns Rapid, formaţie care a fost exclusă din Liga 1 de forul condus de Gino Iorgulescu din cauza faptului că se află în faliment.

”Cu Rapidul este terminat totul, îmi pare rău să spun asta. Rapid este o stare de spirit nu o echipă de fotbal. Nu se poate să distrugi o stare de spirit. Rapidul are zeci de mii de susţinători. Nici Petrolul nu trebuia să fie lăsată să ajungă la faliment. Aceste echipe sînt de tradiţie. Cei de la guvern sau cei din conducerea fotbalului românesc trebuiau să intervină, să-i ajute cu un împrumut.

Pe Rapid eu am salvat-o, le-am dat 200 şi ceva de mii de euro, pe Craiova eu am salvat-o. La mine era frecventă treaba asta. Eu făceam împrumut la bancă şi le dădeam lor bani. Pe vremea mea nu se întâmpla aşa ceva”, a declarat Dragomir.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×