ADVERTISEMENT
News

Un fost senator a murit din cauza COVID-19 la numai 51 de ani. Mesajul ministrului Apărării

Autor: Adrian Ilie | 02.08.2020 | 21:26
Un fost senator a murit din cauza COVID-19 la numai 51 de ani. Mesajul ministrului Apărării
Fostul senator Dan Tătaru/ Foto: Hepta

Dan Tătaru, fost senator PSD în legislatura 2012-2016, a murit ieri noapte în spitalul din  Moinești, în urma unei infecții coronavirus. Tătaru avea numai 51 de ani și se retrăsese din politică, scria Ziarul de Bacău.

ADVERTISEMENT

Dan Tătaru era de profesie economist și a urmat cursuri de specializare în domeniul apărării. Înainte să ajungă în Parlament a avut două mandate de consilier județean din partea PSD, iar în 2009 și 2012 a fost pentru secretar de stat în  Ministerul Apărării Naționale.

În 2012 a devenit senator, fiind ales într-o circumscripție uninominală din partea USL, iar în Senat a fost membru all Comisiei pentru egalitate de șanse.

ADVERTISEMENT

În 2015 a demisionat din PSD și a intrat în PSRO, un partid efemer înființat de către Mircea Geoană.

Ministrul Apărării îl cunoștea pe Tătaru din 2009

Nicolae Ciucă, actualul ministru al Apărării Naționale, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei, el cunoscându-l personal pe Tătaru când acesta era secretar de stat la MApN, iar Ciucă ofițer activ.

ADVERTISEMENT

Am aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României și secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale în două mandate. Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Ciucă pe Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!