Fotbal international

Un fost star al lui Real Madrid, lobby pentru transferul lui Messi: „Mereu mi-am dorit!”

29.01.2021 | 21:52
Un fost star al lui Real Madrid lobby pentru transferul lui Messi Mereu miam dorit
ADVERTISEMENT

S-a vehiculat mult despre un eventual transfer al lui Lionel Messi pe Parc des Princes, iar zvonurile sunt amplificate chiar de un fost star al lui Real Madrid care îl cere pe public pe argentinian la PSG.

Angel Di Maria este coleg cu Lionel Messi la naționala Argentinei, în prezent fiind unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la PSG, într-un lot din care mai fac parte Neymar sau Mbappe.

ADVERTISEMENT

Visul argentinianului este să evolueze și la echipa de club alături de Messi, iar dacă această mutare s-ar realiza atacul parizienilor ar deveni unul de top, poate cel mai bun din Europa.

Un fost star al lui Real Madrid îl cere pe Messi la PSG: „Mereu mi-am dorit!”

Angel Di Maria și-a exprimat dorința de a-l avea coleg pe Messi la PSG într-un interviu acordat celor de la TyC Sports: “Întotdeauna mi-am imaginat că voi juca cu Messi in aceeași echipă. De fiecare dată când mergem la naționala mi se pare ca trece timpul extrem de repede. Întotdeauna mi-am dorit să joc cu el, sa îl am zilnic alături. 

ADVERTISEMENT

Am avut șanse să merg la Barcelona, însă nu s-a putut. Se pare ca există o altă șansă, însă mie mi se încheie contractul aici. Nu știu ce se poate întampla, însă mi-ar plăcea, aș fi fericit. 

Am avut ocazia să joc alături de Cristiano Ronaldo, Neymar, Mbappe. Să joc alături de Leo…m-aș putea retrage liniștit. Soția mea mi-a spus ‘dacă vine Leo, rămânem măcar sa îi gătesti ceva’. Ar fi superb. Nu aă putea sa cer nimic altceva de la fotbal”.

ADVERTISEMENT

PSG pregătește prelungirea contractului lui Mbappe

Mauricio Pochettino a venit cu gânduri mari la conducerea tehnică a celor de la PSG, și nu este dispus să piardă vreun jucător de bază din cadrul lotului, PSG având o misiune clară pe teremen scurt și anume prelungirea contractului lui Mbappe.

“Cine nu îl iubeşte pe Kylian, ne întrebăm între noi? Se face iubit, cu zâmbetul lui, cu faţa lui şi cu energia lui pozitivă. La 19 ani era campion mondial, un lucru impresionant, dar el e special şi diferit, cu o inteligenţă emoţională foarte mare. Are un potenţial uriaş şi este deja un star al prezentului, nu doar al viitorului.

ADVERTISEMENT

E o provocare să lucrez cu un jucător cu talentul lui, te face să devii un antrenor mai bun. Îi dai o soluţie, iar el vine cu alte 5 soluţii. Sunt multe zvonuri, dar cred că el va rămâne la PSG încă mulţi ani şi asta speră şi clubul. Ne bazăm pe el, e adevărat că trebuie să ia o decizie în privinţa viitorului său, dar e fericit şi implicat în acest proiect“, a declarat antrenorul parizienilor pentru Goal.com

ADVERTISEMENT
Tags: