ADVERTISEMENT
Fotbal international

Un fost star de la Inter Milano, arestat după ce și-a bătut părinții! Imagini șocante. Video

Autor: Traian Terzian | 02.04.2021 | 12:46
Un fost star de la Inter Milano, arestat după ce și-a bătut părinții! Imagini șocante. Video
Fostul star al echipei Inter Milano, Fredy Guarin, a fost arestat în Columbia după ce și-a bătut părinții chiar în locuința acestora, iar imaginile apărute pe rețelele de socializare sunt chiar șocante. Sursă foto: Twitter

Fostul star al echipei Inter Milano, Fredy Guarin, a fost arestat în Columbia după ce și-a bătut părinții chiar în locuința acestora, iar imaginile apărute pe rețelele de socializare sunt chiar șocante.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 34 de ani, fostul internațional columbian a revenit la începutul anului în țara natală, la Millonarios, după ce anterior evoluase în Brazilia, la Vasco da Gama.

Guarin a fost un om de bază la prima reprezentativă a Columbiei, în perioada 2006-2015 evoluând în 57 de partide și marcând patru goluri.

În momentul arestării, fostul star de la Inter Milano era băut și drogat

Însă, revenirea acasă nu i-a fost deloc de ajutor, Fredy Guarin ajungând pe mâna poliției. Conform cotidianului Marca, fostul jucător de la Inter Milano a fost arestat de forțele de ordine după un scandal cu părinții, chiar în locuința acestora.

ADVERTISEMENT

Părinții mijlocașului columbian au chemat poliția, după ce jucătorul a început să facă scandal în casă, dar deocamdată oamenii legii nu au dat vreun detaliu legat de acest caz, dar au decis să-l rețină pe Guarin.

”Ofițerii de poliție care au ajuns la fața locului au găsit mai multe persoane cu răni în interiorul unei case în care fiul a avut o altercație cu părinții săi”, a declarat directorul poliției naționale, generalul maior Jorge Luis Vargas.

Guarin a jucat la CM 2014

Pe imaginile care circulă pe rețelele de socializare se vede cum Fredy Guarin este scos cu forța din casă de un ofițer de poliție. Fotbalistul apare în video extrem de nervos și este plin de sânge de panataloni.

ADVERTISEMENT

Jucătorul legitimat la Millonarios este nemulțumit de intervenția poliției și chiar se lutpă cu agenții de ordine care încearcă să-l scoată din locuința părinților. Din primele informații se pare că Guarin era băut și drogat.

Freedy Guarin a participat cu naționala Columbiei la Campionatul Mondial din 2014, iar în cariera sa a jucat la formațiile Atletico Huila, Envigado, Boca Juniors, AS Saint-Etienne, FC Porto, Inter Milano, Shanghai Shenhua și Vasco da Gama.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!