Un fost star de la Real ŞOCHEAZĂ: “Am încercat să mă SINUCID!”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
19/07/2016, 14:13
Un fost star de la Real ŞOCHEAZĂ: “Am încercat să mă SINUCID!”

Cicinho, fost fotbalist al lui Real Madrid în perioada ianuarie 2006-august 2007, a oferit un interviu emoţionant pentru ESPN Brazilia în care a vorbit despre problemele pe care le-a avut de-a lungul carierei din cauza alcoolismului şi a recunoscut chiar că vrea să se sinucidă.

“Cu cît mergeau lucrurile mai rău pentru mine, cu atît beam mai mult. Iar eu nu puteam să beau doar un pahar sau două, trebuia să beau pînă cădeam. Am vrut chiar să mă sinucid la un moment dat şi este un miracol că am scăpat. Am avut o întîlnire cu Isus după ce am luat 18 aspirine şi am băut 14 beri”, a declarat Cicinho.

Cicinho, 36 de ani, este în continuare jucător activ. A evoluat în Turcia pînă în vara acestui an, la Sivasspor, unde a fost coleg cu fostul stelist, Cristi Tănase. Nu i-a fost prelungit contractul, mai ales că brazilianul a suferit şi o accidentare gravă la genunchi. Real Madrid l-a cumpărat de la Sao Paulo, în ianuarie 2006, pentru patru milioane de euro. A mai jucat în Europa pentru AS Roma şi Villarreal.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×