Un fost star de la Real ŞOCHEAZĂ: "Am încercat să mă SINUCID!"

Cicinho, fost fotbalist al lui Real Madrid în perioada ianuarie 2006-august 2007, a oferit un interviu emoţionant pentru ESPN Brazilia în care a vorbit despre problemele pe care le-a avut de-a lungul carierei din cauza alcoolismului şi a recunoscut chiar că vrea să se sinucidă.

"Cu cît mergeau lucrurile mai rău pentru mine, cu atît beam mai mult. Iar eu nu puteam să beau doar un pahar sau două, trebuia să beau pînă cădeam. Am vrut chiar să mă sinucid la un moment dat şi este un miracol că am scăpat. Am avut o întîlnire cu Isus după ce am luat 18 aspirine şi am băut 14 beri", a declarat Cicinho.

Cicinho, 36 de ani, este în continuare jucător activ. A evoluat în Turcia pînă în vara acestui an, la Sivasspor, unde a fost coleg cu fostul stelist, Cristi Tănase. Nu i-a fost prelungit contractul, mai ales că brazilianul a suferit şi o accidentare gravă la genunchi. Real Madrid l-a cumpărat de la Sao Paulo, în ianuarie 2006, pentru patru milioane de euro. A mai jucat în Europa pentru AS Roma şi Villarreal.