Nicio categorie

Un fost star englez îi ia apărarea lui Messi: “N-a avut nicio șansă!”

Autor: Claudiu Surmei | 03.07.2018 | 10:15
Un fan de-al lui Messi a murit în timp ce încerca să îl imite

Argentina a dezamăgit la Campionatul Mondial 2012. A făcut meciuri slabe în faza grupelor și a pierdut cu 4-3 în fața Franței în faza optimilor de finală. Messi a înscris un gol la acest turneu și nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor. Gary Neville a sărit în apărarea argentinianului.

Singurul gol al lui Messi la CM 2018 a venit în debutul partidei decisive cu Nigeria, încheiată cu scorul de 2-1 pentru Argentina. Starul Barcelonei a ratat un penalty în meciul cu Islanda la scorul de 1-1, rezultat care s-a menținut până la finalul partidei. Mulți jurnaliști și oameni din lumea fotbalului s-au grăbit să îl critice pe Messi după eșecul de la Mondialul din Rusia.

Sunt însă și încurajări venite din partea unor foste glorii ale fotbalului. Spre exemplu, Gary Neville este de părere că Messi nu poate face treabă de unul singur la națională. Fostul internațional englez a precizat că unii jucători nu sunt suficient de buni pentru echipa Argentinei, sau cel puțin nu se pot ridica la nivelul lui Messi.

Gary Neville sare în apărarea lui Messi după eliminarea de la Campionatul Mondial

“Poți să vorbești despre Messi la această Cupă Mondială, dar dacă te uiți încă de la primul joc, l-ai avut pe Willy Caballero în poartă și pe Rojo la mijlocul terenului. Ce șanse să ai în aceste condiții? Nici măcar una, vă spun eu! Messi n-a avut nicio șansă la această Cupă Mondială”,  a declarat englezul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!