OFICIAL. Şi-au găsit ATACANT! Piovaccari A SEMNAT pe un an

UPDATE, ora 15:21 / Este oficial! FC Cordoba şi-a găsit un nou atacant, la o lună după despărţirea de Florin Andone, plecat la Deportivo La Coruna. Este vorba chiar despre un fost stelist, Federico Piovaccari, care a semnat un contract valabil pe un an cu formaţia din liga a doua din Spania.


Italianul Federico Piovaccari este la un pas de a semna cu CF Cordoba, unde ar urma să umple golul lăsat de plecarea lui Florin Andone, golgheterul echipei, la Deportivo La Coruna, în schimbul a 4,7 milioane de euro.

Italianul de 31 de ani, ultima oară în Australia, la Western Sydney Wanderers, a mai jucat în Spania, la Eibar, în prima ligă, marcînd 6 goluri în 28 de partide, în sezonul 2014/2015. Piovaccari s-a antrenat în ultimele zile cu Sabadell, echipă din Segunda B (liga a treia), dar e aproape de a semna cu Cordoba.

Atacantul italian e liber de contract şi ar ajunge gratis la Cordoba. Experienţa sa la Steaua fusese prima în afara Italiei pentru Piovaccari, care, de atunci, a mai bifat două formaţii din străinătate: Eibar şi Western Sydney Wanderers.