Fotbal intern

Un fost stelist îl atacă pe Dică! ”Cu Reghecampf a dat goluri și a calificat echipa în Europa League”

13.08.2018 | 13:21
Un fost stelist il ataca pe Dica Cu Reghecampf a dat goluri si a calificat echipa in Europa League

Un fost stelist îl atacă pe antrenorul Nicolae Dică, despre care spune că nu a știut să gestioneze relația cu atacantul Denis Alibec. Între timp, internaționalul romîn s-a întors la Astra Giurgiu, formație pentru care a mai jucat în perioada 2014-2017 și alături de care a câștigat un titlu de campion, o Cupă și două Supercupe.

”Cred că Alibec a făcut o alegere bună când s-a întors la Astra Giurgiu. E un restart pentru el și trebuie să demonstreze că cei de la Steaua au făcut o greșeală. Părerea mea e că Alibec nu a fost înțeles”, a declarat fundașul Valerică Găman, plecat în această vară de la FCSB la Al Shabab, formație preluată de Marius Șumudică.

Un fost stelist îl atacă pe Dică: ”Dacă era înțeles, cu siguranță dădea rezultate”

”Dacă era înțeles și ajutat mai mult decât a fost ajutat, cu siguranță dădea rezultatele pe care le-a dat în prima parte. Să nu uităm că sub comanda lui Reghecampf a dat goluri și a calificat echipa în Europa League”, a mai spus fostul stelist, care l-a atacat astfel pe tehnicianul Nicolae Dică.

Fostul stelist Valerică Găman îl atacă pe antrenorul Nicolae Dică, despre care spune că nu a știut să gestioneze relația cu atacantul Denis Alibec
Fostul stelist Valerică Găman îl atacă pe antrenorul Nicolae Dică, despre care spune că nu a știut să gestioneze relația cu atacantul Denis Alibec

Denis Alibec a fost dorit în această vară de Marius Șumudică la formația arabă, dar în cele din urmă atacantul a ajuns la Astra Giurgiu. Cu toate acestea, Valerică Găman speră ca fotbalistul să ajungă la un moment dat la Al Shabab: ”Ar fi bine să vină alături de noi. Doamne ajută!”. Colegul lui Găman în Arabia Saudită, Constantin Budescu, ar vrea și el să fie din nou coechipier cu Denis Alibec: ”Îl așteptăm și pe Alibec, sper să își revină. Am văzut că a început să joace la Astra, mă bucur pentru el și sper să prindă un contract în străinătate”.

Fostul fotbalist al vicecampioanei României nu a uitat tratamentul de care a avut parte în ultimul timp şi l-a înţepat pe antrenorul “roş-albaştilor” înaintea de derby-ului FCSB – Dinamo. Atacantul de 27 de ani a susţinut că a jucat cel mai bine la FCSB când echipa era antrenată de Laurenţiu Reghecampf“Cât timp a fost Laurenţiu Reghecampf am jucat bine. Nu puteţi spune că nu am jucat bine cât a fost el antrenorul echipei. FCSB este un capitol închis, să facă ce vor ei. Nu mi-a trimis nimeni niciun mesaj de la FCSB. Din câte se pare, nu mai am prieteni pe acolo. Să câştige cel mai bun în derby, nu am nimic cu ei”, a declarat Denis Alibec.

Antrenorul lui FCSB s-a săturat de Denis Alibec şi nu a dorit să mai comenteze pe marginea acestuia subiect la conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu Astra Giurgiu. “Nu vreau să mai vorbesc despre Denis Alibec, nu vreau să comentez nimic acum. Am vorbit prea mult”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă. Tehnicianul de 38 de ani a spus recent că  atmosfera la echipă este mai bună fără atacantul adus chiar de la Astra Giurgiu.