Fotbal intern

FOTO. Un fost stelist vrea să-l “bată” pe Mutu. “Mă voi ocupa personal ca rezultatul să apară peste tot!”

Basarab Panduru s-a deplasat la Săftica alături de Daniel Pancu, iar cei doi au jucat tenis cu piciorul contra lui Adrian Mutu şi Cosmin Contra. Cei doi oficiali de la FC Dinamo Bucureşti s-au...
21.07.2017 | 09:18
FOTO Un fost stelist vrea sal bata pe Mutu Ma voi ocupa personal ca rezultatul sa apara peste tot
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru s-a deplasat la Săftica alături de Daniel Pancu, iar cei doi au jucat tenis cu piciorul contra lui Adrian Mutu şi Cosmin Contra. Cei doi oficiali de la FC Dinamo Bucureşti s-au impus cu scorul de 6-1, dar Basarab Panduru vrea revanşa.

Basarab Panduru a anunţat că îşi doreşte ca în următorul meci de tenis cu piciorul să joace în aceeaşi echipă cu antrenorul celor de la FC Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

“Toată lumea ştie ce s-a întâmplat, că au avut grijă să se afle. Am fost la ei acolo, nu mi-a fost frică. Data viitoare trebuia să fie azi, încă un meci. E greu să mă bată cineva de două ori la rând. Azi era programat eu cu Contra, Mutu cu Pandu. Dar vom juca şi e pentru prima dată când mă voi ocupa personal ca rezultatul să apară peste tot, pe toate canalele, pe Facebook. Să ştie toată lumea rezultatul. Indiferent de rezultat, dar nu poate să fie decât unul singur”, a spus Panduru pentru Dolce Sport.

ADI MUTU. Ce mesaj a postat “Briliantul”

“Astăzi (n.r. miercuri) la Săftica eu şi Cosmin Contra i-am avut ca invitaţi pe Basarab Panduru şi Daniel Pancu. Am acceptat provocarea lor la fotbal-tenis şi bineînţeles că i-am învins. 6-1!!! Aşteptăn alte provocări”, este mesjaul postat de Adi Mutu pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Un fost stelist vrea sa-l bata pe Adi Mutu. FOTO. Cum il ameninta (2)