Fotbal international

Un fotbalist a fost arestat în timpul unui meci! A lovit un arbitru asistent de doar 18 ani și poliția l-a ridicat direct de la stadion. VIDEO

15.01.2020 | 10:01
Un fotbalist a fost arestat in timpul unui meci A lovit un arbitru asistent de doar 18 ani si politia la ridicat direct de la stadion VIDEO
ADVERTISEMENT

Incident incredibil în liga secundă de fotbal din Malta. Un fotbalist a fost arestat în timpul unui meci după ce a lovit cu violență un arbitru asistent de doar 18 ani.

Un fotbalist a fost arestat în timpul unui meci după ce a lovit un arbitru asistent de 18 ani

Imagini rare pe un stadion de fotbal s-au văzut weekendul trecut în Malta. Un fotbalist a fost ridicat de poliție chiar în timpul unei partide după ce a tăbărât cu pumnii și picioarele pe un tânăr arbitru de margine.

ADVERTISEMENT

În timpul partidei dintre Sannat Lions și Oratory Youths, duel din liga secundă a Maltei, Antoine a ajuns direct în duba poliției.

”Centralul” partidei, Maximo Assisa, i-a acordat lui Camillieri al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Furios pe decizia arbitrului de la centru, fotbalistul s-a răzbunat pe un tușier.

ADVERTISEMENT

Bietul arbitru asistent, în vârstă de doar 18 ani, a fost lovit crunt cu pumnii și picioarele de către fotbalist și a căzut pe teren. VEZI VIDEO CU INCIDENTUL.

Forțele de ordine prezente la arena celor de la Lions au avut o intervenție promptă și l-au încătușat pe agresivul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Camilleri, dat afară de la Lions și suspendat din fotbal

Imediat după incident, clubul Sannat Lions a anunțat că Antoine Camilleri nu mai face parte din echipă, fiind disponibilizat pe loc și amendat cu 400 de euro.

Ca urmare a incidentului care a avut loc la meciul Sannat Lions și Oratory Youths, clubul nostru a decis să încheie de urgență raporturile contractuale cu fotbalistul Antoine Camilleri.

ADVERTISEMENT

Acest fotbalist nu va mai evolua niciodată în tricoul clubului nostru. Pe această cale îi dorim arbitrului agresat, Andrea Pavia, o recuperare cât mai rapidă”, se arată în comunicatul clubului maltez.

Între timp, Camilleri a ajuns și în fața judecătorilor, pledând vinovat. Drept urmare, acesta a fost suspendat un an din fotbal și amendat cu 100 de euro.

ADVERTISEMENT