Fotbal intern

Un fotbalist a fost desfigurat la un meci din România. “Sărea sânge din capul lui!” Video+foto

14.06.2018 | 12:42
Marius Zidăroiu, căpitanul formaţiei Unirea Bucşani care a fost bătut cu bestialitate de jucătorii de la Răcari.

Un fotbalist a fost desfigurat în bătaie la un meci din România. Miercuri după-amiază, la meciul dintre Unirea Răcari şi Unirea Bucşani, din faza judeţeană a Cupei României, scor 0-2, mai mulţi jucători ai formaţiei gazdă au sărit să-l bată pe Marius Zidăroiu, căpitanul oaspeţilor, anunţă dambovitapenet.ro.

Tot scandalul a început la finalul partidei, Marius Zidăroiu, căpitanul echipei Unirea Bucşani, a fost lovit cu bestialitate, cu picioarele, în zona capului, a feţei şi a coastelor, de către mai mulţi jucători de la Unirea Răcari. VEZI VIDEO MAI JOS!

Marius Zidăroiu a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Târgovişte, iar acesta se află într-o stare gravă. Conform jucătorilor de la Unirea Bucaşni, bătaia a fost una foarte gravă. “Marius Zidăroiu a fost inconştient. Sărea sânge din capul lui. La un moment dat, Daniel Micu s-a aşezat peste Zidăroiu, pentru ca jucătorii de la Răcari să nu îi mai dea cu crampoanele în faţă”.

Ce zice primarul oraşului Răcari despre fotbalistul bătut

“În ciuda eforturilor pe care le face administraţia locală să menţină vie activitatea sportivă la nivelul oraşului avem de a face cu gesturi inadmisibile în societate, cu atât mai mult în viaţa sportivă! Nimic nu justifică gestul unor jucători de la echipa Unirea Răcari, la finalul disputei cu Unirea Bucşani. Sper ca aceştia să nu mai calce vreodată pe un teren de fotbal! Regret enorm incdentul, rog echipa Unirea Bucşani să primească scuzele mele şi îi doresc mult sănătate jucătorului implicat în incident! Din punctul meu de vedere jucătorii echipei Unirea Răcari implicaţi nu mai au ce căuta la echipă! Pentru totdeauna! Mă gândesc foarte serios şi la suspendarea activităţii echipei! Ce să cauţi într-un eşalon superior dacă nu ştii să pierzi? În acelaşi timp mă gândesc şi la faptul că nu trebuie pedepsită echipa toată din cauza unor uscături“, a spus Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari.

Unirea Racari – Unirea Bucsani 0-2Momente terifiante la nou promovata Unirea Racari.Sange si groaza! La finalul meciului mai multi jucatori de la campioana din liga a V-a au lovit miseleste jucatori de la Unirea Bucsani, in special pe Marius Zidaroiu.Din pacate capitanul nostru a fost luat de catre ambulanta si dus la spital cu rani serioase la cap si coaste.In semn de protest, Unirea Bucsani nu va mai juca niciodata la Racari!Se pare ca aceasta echipa nu e capabila sa piarda!! Pe aceasta cale fac apel la conducerea AJF sa ia masuri drastice, poate chiar excluderea din campionat.Arbitrii prezenti la meci au fost socati cand au vazut ce sa intampla la Racari Nu asa se prezinta o echipa nou promovata! Rusine Unirea Racari!

Gepostet von Unirea Bucsani am Mittwoch, 13. Juni 2018

Tags: