Fotbal international

Un fotbalist a fost lovit de fulger în timpul unui meci din Brazilia! Partida a fost abandonată! Video

15.01.2019 | 21:34
Un fotbalist a fost lovit de fulger in timpul unui meci din Brazilia Partida a fost abandonata Video

Un fotbalist a fost lovit de fulger în timpul unui meci de tineret din Brazilia. Henrique, jucător al formaţiei Agua Santa, nu a putut încheia pe teren partida cu Atletico Mineiro. Confruntarea disputată într-o competiţie U20 a statului Sao Paulo a fost abandonată în minutele de prelungire după un incident mai puţin obişnuit.

Pe finalul meciului Agua Santa – Atletico Mineiro 0-1, jucătorii celor două formaţii au evoluat în condiţii inumane după ce o furtună s-a abătut peste stadion din regiunea Sao Paulo. Arbitrul a întrerupt meciul în momentul în care au început să se audă tunetele mai puternic. Fotbaliştii au fugit spre băncile de rezerve să se adăpostească, moment în care Henrique a fost lovit de fulger.

Un fotbalist a fost lovit de fulger în timpul unui meci din Brazilia. A scăpat cu viaţă

Henrique, fotbalistul lovit de fulger în timpul unui meci din Brazilia, a căzut lângă banca de rezervă a echipei sale. Medicii au intervenit imediat, în timp ce colegii jucătorului făceau semne disperate ca ambulanţa să intre căt mai repede pe teren. Fotbalistul a reuşit să urce fără ajutor în maşina salvării şi a fost transportat la spital. Oficialii clubului Agua Santa au anunţat că Henrique şi-a revenit şi nu a fost spitalizat. Imediat după incident, arbitrul a fluierat finalul meciului Agua Santa – Atletico Mineiro 0-1.

În urmă cu o săptămână, meciul Trindade – Flamengo 1-0 din Cupa U20 a statului Sao Paulo a oferit un alt moment ieşit din comun. Unul dintre fotbaliştii gazdelor s-a accidentat în timpul partidei şi a aşteptat intrarea unei mini-ambulanţe pe teren. Şoferul autovehiculului nu a fost atent şi a trecut cu una dintre roţi peste piciorul lui Bernardo, jucătorul care avea nevoie de îngrijiri medicale. Cu toate acestea, fotbalistul de 19 ani a scăpat nevătamat şi a putut să reintre pe teren.