Fotbal intern

Un fotbalist a renunţat la contractul cu echipa sa şi a fugit la UNTOLD! “Noi ne bazam pe el!”

02.08.2019 | 18:53
Un fotbalist a renuntat la contractul cu echipa sa si a fugit la UNTOLD Noi ne bazam pe el

Un fotbalist al celor de la SCM Zalău a renunţat la contractul pe care îl avea cu formaţia ardeleană şi a fugit la festivalul UNTOLD de la Cluj!  Zalăul tocmai şi-a reluat activitatea şi va evolua în Liga a treia, după ce clubul din capitala judeţului Sălaj a primit drepturile sportive şi de participare de la Unirea Mirşid, formaţie care a câştigat barajul pentru promovarea în al treilea eşalon al ţării, însă nu se va putea baza în următoarea ediţie de campionat pe un jucător considerat extrem de talentat.

Un fotbalist a fugit la UNTOLD! Oficialii clubului “suspină” după el

Raul Irimeş (18 ani), a transmis că renunţă să mai joace în Liga a treia şi a plecat direct spre Cluj, acolo unde are de gând să se distreze în toate cele patru zile ale Untold-ului. Pe Raul Irimeş l-am dorit la echipă, dar el a ales să plece la festivalul UNTOLD, dar şi alte minuni. Practic, noi nu am renunţat la el, ci jucătorul a renunţat singur la noi. Fotbalul cere sacrificii, dar pentru unii, la vârsta de 18 ani sunt alte lucruri prioritare.  Îmi pare rău pentru el, fiindcă avea potenţial şi dacă era serios şi se pregătea putea juca în Liga a III-a. Noi ne bazam pe el”, a spus antrenorul Alexandru Pop, citat de sportulsălăjean. 

E prima “victimă” pe care o face festivalul în rândul fotbaliştilor, care anul trecut a adus o bătaie în care au fost implicaţi mai mulţi jucători de la CFR Cluj, printre care şi Billel Omrani, golgheterul echipei, “mărul discordiei” fiind cântăreaţa de muzică populară Vlăduţa Lupău. De altfel, Dan Petrescu a anunţat chiar în conferinţa de presă de vineri că orice fotbalist al campioanei care va fi văzut la festivalul clujean va fi automat dat afară de la echipă! 

Festivalul UNTOLD are loc la Cluj, în această săptămână, de joi până duminică. Pornit ca un eveniment pentru a ajuta la promovarea campaniei “Cluj, capitală culturală europeană 2021”, Untold a devenit din 2015 cel mai mare eveniment de gen din Europa de Est! În fiecare an artişti celebri urcă pe scena festivalului, line-up-ul din 2019 fiind unul cu adevărat impresionant.