Fotbal intern

Un fotbalist al naționalei României, donație impresionantă. Câți bani a dat pentru renovarea spitalelor

26.01.2021 | 14:58
Un fotbalist al nationalei Romaniei donatie impresionanta Cati bani a dat pentru renovarea spitalelor
ADVERTISEMENT

Dragoș Grigore s-a implicat în inițiativa lui Codin Maticiuc intitulată „spitale publice din bani privați”, prin care se renovează spitalele de stat. Grigore a donat o sumă uriașă, 20.000 de euro.

Fotbalistul nu dorea să se afle despre inițiativa sa. “Salut, numele meu este Dragoș Grigore, și am numărul tău de la Marius Niculae”. Așa a început dialogul dintre fotbalist și Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Jucătorul i-a mărturisit lui Maticiuc că vrea să doneze bani pentru campania sa, ceea ce l-a impresionat pe inițiatorul campaniei. Mai mult decât atât, suma donată a fost una uriașă.

Dragoș Grigore a donat 20.000 de euro pentru renovarea spitalelor

Dragoș Grigore și soția sa au vrut să facă acest gest uriaș. Nevasta fotbalistului a fost cea care s-a ocupat de donație deoarece jucătorul se afla în cantonament. După numai câteva ore, Codin Maticiuc și-a verificat contul și primise încă 20 de mii de euro. Cea mai mare donație a fost făcută de actorul Mihai Bendeac în luna decembrie (100.000 de euro).

ADVERTISEMENT

Dragoș Grigore și soția sa au donat mai mulți bani decât firme mari, milionari și branduri, conform lui Maticiuc. După donația făcută de fotbalist, Codin Maticiuc s-a gândit ce reprezintă pentru el echipa națională. Acesta ar vrea să îi vadă împreună pe Dragoș Grigore, Marius Niculae și Adrian Mutu. Maticiuc a dezvăluit că l-a întâlnit prima dată pe Adrian Mutu într-un club, iar fostul fotbalist i-a zis că a doua zi va veni cu el să joace fotbal cu copiii de la orfelinat.

Adevărata echipă națională
(ne place sa facem bine în liniște)

“- Salut, numele meu este Dragoș Grigore, și am…

Publicată de Codin Maticiuc pe Marţi, 26 ianuarie 2021

Maticiuc l-a întrebat pe Dragoș Grigore dacă poate să facă public gestul său, iar jucătorul i-a răspuns: ”Cum vrei tu…nu țin neaparat dar nici nu mă deranjează dacă spui… Ne place sa facem bine în liniște.”

ADVERTISEMENT

Speră ca alți oameni să îi urmeze exemplul

„Da, oamenii ăștia există . L-am convins apoi cât de important este sa mă lase sa povestesc. Acest exemplu sa fie cunoscut. Poate alții îl vor urma, fie și doar printr-un sms la 8845 cu textul “FACEM” pentru ăia 2 euro lunari. A acceptat. Dragoș Grigore face parte din adevărata ECHIPĂ NAȚIONALĂ. Știu dragul meu Dragoș că îți place sa faci “binele în liniște”, iartă-mă că nu te las de data asta și că am să strig cat am sa pot de tare. Iar voi ați face bine sa dați share. Sa audă toată țara, să preia ziarele știrile care contează. Mulțumesc. Și lui și vouă”, a anunțat Codin Maticiuc pe Facebook.

Dragoș Grigore evoluează în Bulgaria la Ludogorets. Fotbalistul a bifat 8 meciuri pentru echipa sa de club și a înscris un gol în campionat în acest sezon. Grigore a adunat și două jocuri în Europa League.

ADVERTISEMENT

La 500 de mii de euro este cotat Dragoș Grigore pe site-ul Transfermarkt. Două trofee are în palmares jucătorul, ambele câștigate cu Dinamo: Cupa României luată în sezonul 2011-2012 și Supercupa, cucerită un an mai târziu. 38 de meciuri a bifat jucătorul la naționala României.

ADVERTISEMENT
Tags: