Sport

Un fotbalist brazilian, arestat după ce a bătut cu bestialitate un arbitru! Clubul l-a dat afară pe loc. Video

Un fotbalist brazilian a fost arestat după ce în timpul unui meci din campioant regional l-a bătut pe arbitrul întâlnirii chiar pe teren.
05.10.2021 | 13:04
Un fotbalist brazilian arestat dupa ce a batut cu bestialitate un arbitru Clubul la dat afara pe loc Video
ADVERTISEMENT

Agresorul se numește William Ribeiro, iar atacul său criminal la adresa centralului Rodrigo Crivellaro s-a petrecut în timpul partidei Sao Paulo RS – Guarani RS.

Jucător la formația gazdă, care tocmai primise un gol cu puțin timp înainte, Ribeiro s-a năpustit asupra arbitrului din senin, fără să existe vreo fază litigioasă.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul brazilian a fost arestat la stadion pentru că l-a bătut pe arbitru

Pe imaginile video se vede cum fotbalistul brazilian, care între timp a fost arestat, se aruncă pur și simplu asupra arbitrului, îl pune la pământ și apoi îl lovește cu piciorul în cap, lăsându-l înconștient pe gazon.

William Ribeiro a fost imediat oprit din atacul său de ceilalți fotbaliști prezenți pe teren, în timp ce alții, care și-a dat seama că centralul a leșinat după lovitura primită în cap, au făcut semne disperați către echipele medicale.

ADVERTISEMENT

Conform The Sun, o ambulanță a intrat imediat pe gazon și l-a preluat pe Rodrigo Crivellaro transportându-l la spital în Venancio Aires, lângă Porto Alegre, în sudul Braziliei. Arbitrul și-a revenit după ce a fost tratat de medici, dar aceștia au decis să-l țină în continuare sub observație.

Sao Paolo RS sărbătoarea 113 ani de la înființare

Între timp, meciul din care mai erau de jucat 30 de minute a fost abandonat, iar agresorul a fost reținut imediat de forțele de ordine prezente la stadion și condus la secția de poliție unde a rămas peste noapte.

ADVERTISEMENT

După ce apele s-au mai liniștit puțin, președintele clubului Sao Paulo RS, Delvid Goulart Pereira, a oferit o declarație în care și-a cerut scuze pentru nefericitul eveniment și a anunțat rezilierea contractul cu fotbalistul agresor.

”Un eveniment nefericit, regrtabil și, mai presus de toate, revoltător. În ziua în care ne-am adunat să sărbătorim 113 ani de la înființarea clubului, ne-am confruntat cu unul dintre cele mai triste episoade din istorie, o scenă fatidică care a șocat pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

„Ne pare rău și suntem profund rușinați. Trimitem toate scuzele din lume arbitrului bătut și familiei sale, precum și cerem scuze publicului în general pentru scena lamentabilă văzută astăzi. Contractul sportivului este reziliat din acets moment. Mai mult, vor fi luate toate măsurile legale posibile”, a spus Delvid Goulart Pereira.

Ce se va întâmpla cu meciul întrerupt

Pe rețelele de socializare, clubul Sao Paolo RS i-a transmis sănătate arbitrului bătut și a anunțat că așteaptă decizia forurile superioare ale fotbalului din Brazilia după acest caz regretabil.

”Meciul este suspendat. Niciun campionat nu merită o viață. Îi dorim însănătoșire grabnică arbitrului Rodrigo Crivellaro. Nimic nu justifică agresiunea.

Vom vedea ce se va întâmpla în continuare, dacă meciul va fi oprit definitiv sau reprogramat. Ceea ce s-a întâmplat astăzi este un act de lașitate și suntem profund rușinați”, este mesajul apărut pe contul de Twitter al clubului brazilian.

ADVERTISEMENT
Tags: