Fotbal intern

Un fotbalist care a jucat la Benfica și Steaua Roșie Belgrad putea ajunge la Dinamo! Cum au ratat ”câinii” transferul

05.04.2021 | 15:42
Un fotbalist care a jucat la Benfica si Steaua Rosie Belgrad putea ajunge la Dinamo Cum au ratat cainii transferul
ADVERTISEMENT

Dinamo se confruntă cu o serioasă criză de efectiv în acest final de campionat, iar oficialii fac eforturi să transfere jucători care să ajute echipa să se salveze de la retrogradare. 

Managerul sportiv al grupării din Ștefan cel Mare, Mario Nicolae, a dezvăluit că a fost aproape să transfere un atacant care are în CV cluburi importante din Europa, însă mutarea a căzut în ultimul moment.

ADVERTISEMENT

Portughezul Hugo Filipe da Costa Oliveira, cunoscut în fotbal ca Hugo Vieira a fost în discuții avansate cu oficialul dinamovist, dar în final a spus pas ofertei.

Un fotbalist care a jucat la Benfica și Steaua Roșie Belgrad putea ajunge la Dinamo. De ce a picat transferul

În vârstă de 32 de ani, Hugo Vieira putea reprezenta soluția pentru atacul ”câinilor” în condițiile în care Magaye Gueye este suspendat, Gevaro Nepomuceno resimte constant dureri după o accidentare mai veche, iar Adam Nemec abia a rintrat în programul normal de antrenamente.

ADVERTISEMENT

Mario Nicolae a povestit la Look Sport de ce a refuzat fotbalistul portughez oferta grupării din Ștefan cel Mare.

”Ne-am mai fi dorit să aducem 1-2 jucători, dar nu este deloc ușor. Sunt jucători care confirmă că vin şi după câteva zile se răzgândesc. Este vorba despre un atacant portughez, un jucător important şi golgheter la Steaua Roşie Belgrad, îşi dăduse OK-ul să vină, iar după două zile a spus că a discutat cu prieteni din România, cu conaţionali de-ai săi şi a luat decizia că Dinamo nu este cea mai bună variantă pentru el, având în vedere istoricul şi problemele din ultimul an”, a spus Nicolae, pentru sursa amintită.

ADVERTISEMENT

Hugo Vieira a fost campion și golgheter în Serbia, cu Steaua Roșie Belgrad

Atacantul portughez nu este un nume important în fotbalul european, dar are în CV echipe importante precum Benfica Lisabona, Braga, sau Steaua Roșie Belgrad.

În Serbia, fotbalistul a avut cel mai bun sezon al carierei 2015/2016. A evoluat în 43 de meciuri, inclusiv în Liga Campionilor și a marcat 27 de goluri. A urmat transferul în Japonia, la Yokohama Marinos și un nou sezon (2016/2017) foarte bun: 53 de meciuri și 23 de goluri.

ADVERTISEMENT

Revenirea în Europa a coincis cu decăderea sportivă a lui Hugo Vieira. Nu a reușit să se impună nici la Sivaspor, în Turcia, nici în țara natală la Gil Vicente. S-a întors în Japonia, din nou fără succes. Hugo Viera era liber de contract de la sfârșitul lunii februarie.

ADVERTISEMENT