Un fotbalist care a semnat cu Dinamo pleacă după demiterea lui Rednic: “Nu am văzut asemenea neprofesionalism în viața mea”

Razvan Nicolae   
în Dinamo
06/06/2019, 20:32
Un fotbalist care a semnat cu Dinamo pleacă după demiterea lui Rednic: “Nu am văzut asemenea neprofesionalism în viața mea”
Un fotbalist care a semnat cu Dinamo pleacă după demiterea lui Rednic

Un fotbalist care a semnat cu Dinamo pleacă după demiterea lui Mircea Rednic. Ziggy Gordon este unul dintre jucătorii pe care se baza “Puriul” pentru sezonul viitor, însă planurile au fost date peste cap după ce antrenorul de 57 de ani a fost dat afară de conducerea “câinilor”, informaţie oferită de FANATIK în exclusivitate.

Un fotbalist care a semnat cu Dinamo pleacă după demiterea lui Rednic. Ziggy Gordon, dezamăgit: “Fanii merită mai mult”

Ziggy Gordon a oferit un interviu pentru site-ul Doar Dinamo şi a explicat ce s-a întâmplat după demiterea lui Mircea Rednic. Fundaşul scoţian a susţinut că este dezamăgit de felul în care conducătorii clubului din “Ştefan cel Mare” s-au comportat cu el. În plus, fotbalistul de 26 de ani a precizat că în ultimele şase luni a încercat să găsească o modalitate să ajungă în tricoul “câinilor”.

“Sunt foarte dezamăgit. De 6 luni încerc să găsesc o modalitate să ajung la Dinamo, am vorbit mereu cu Rednic, este un om foarte bun, un antrenor foarte bun, aveam mare încredere că vom face performanță la Dinamo împreună. Eu aveam foarte multe oferte pentru că am avut un sezon foarte bun la Hamilton. N-am vrut să aud de acele oferte chiar dacă erau mult mai bune din punct de vedere financiar, am vrut Dinamo pentru că știam că e un club mare și am văzut ce atmosferă fac suporterii. Pot doar să le spun că sunt dezamăgit și că fanii lui Dinamo merită mult mai mult. Este rușinos pentru Dinamo. Nu am văzut asemenea neprofesionalism în viața mea. Sunt extrem de dezamăgit pentru că eram foarte entuziasmat să joc pentru Dinamo”, a declarat Ziggy Gordon pentru doardinamo.ro.

Un fotbalist care a semnat cu Dinamo pleacă după demiterea lui Rednic
Un fotbalist care a semnat cu Dinamo pleacă după demiterea lui Rednic

Ziggy Gordon: “Sunt acoperiţi regulamentar”

Ziggy Gordon a declarat că nimeni din club nu a mai luat legătura cu el din momentul în care Mircea Rednic a fost dat afară. Totul s-a terminat joi, când oficialii “câinilor” i-au transmis fundaşului scoţian că nu poate să mai vină la Dinamo.

“Chiar dacă eu am făcut totul să ajung la Dinamo și am semnat și contractul se pare că nu voi mai ajunge acolo niciodată. De luni nimeni nu a putut lua legătura cu nimeni de la Dinamo ca să lămurim situația mea. Iar astăzi, joi, ei au spus că sunt jucătorul lui Rednic și că nu pot să mai vin la Dinamo. Și sunt acoperiți regulamentar pentru că eu am semnat un prim contract, iar semnătura finală era după ce vin în România și făceam vizita medicală”, a încheiat Ziggy Gordon.

Închide ×