News

Un fotbalist celebru a fost REFUZAT de Raluca Macovei!

Este unul dintre jucătorii de bază ai CFR Cluj şi părea, până recent, a fi unul dintre fotbaliştii cei mai cuminţi de la noi din campionat. Cu toate acestea, informaţii recente despre viata...
13.10.2014 | 08:18

Este unul dintre jucătorii de bază ai CFR Cluj şi părea, până recent, a fi unul dintre fotbaliştii cei mai cuminţi de la noi din campionat. Cu toate acestea, informaţii recente despre viata lui extrasportivă au ieşit la iveală.

Mario Camora, unul dintre jucătorii de bază ai echipei clujene, pare să fi uitat cu totul de legea nescrisă a performanţei în sport, adică de faptul că nu e indicat să aibă viata extrasportivă atât de bogată. Recent, fotbalistul portughez de 28 de ani de la Cluj a fost în Bucureşti şi, imediat dupa meciul jucat, în loc să se odihnească, a reînceput “atacul” la adresa Ralucăi Macovei, bruneta pe care o curtează de mai multă vreme. Din păcate pentru el, faptul că e căsătorit nu a fost niciun impediment pentru a “călca” strâmb.

conversatii_Raluca _Macovei_Mario Camora

Astfel, după conversaţii îndelungi cu Raluca Macovei prin intermediul conturilor de socializare, Mario nu s-a mai putut abţine şi, fără să ia în calcul vreun refuz, a mers, în toiul nopţii acasă la cea pe care şi-o dorea drept amantă.

Odată ajuns acolo, a insistat ca Raluca să coboare, dar, spre ghinionul lui, bruneta nu a dat curs invitaţiei sale. Motivul, spun sursele noastre, nu a fost că nu ar fi insistat.

A tot încercat să mă convingă să mă întâlnesc cu el, dar degeaba. L-am refuzat pentru că este căsătorit şi nu vreau să mă bag în casa cuiva. În orice caz, el tot a încercat aproape un an să mă convingă să ies în oraş cu el, dar, după ce am aflat că este cu cineva, am renunţat la discuţiile cu el şi l-am refuzat sec. De aceea a şi venit la mine acasă şi şi-a amânat plecarea la Cluj când a fost ultima oară în Bucureşti”, a recunoscut Raluca Macovei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Conform transfermarket.de, valoarea pe piaţă a fundaşului e origine portugheză care joacă pentru CFR Cluj este de aproape doua milioane de euro, Mario Camora fiind unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti.

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-CFR 1907 CLUJ NAPOCA 0-2,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (22.05.2013)

SURSA: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!