Fotbal intern

Un fotbalist, la un pas de tragedie la “U” Cluj – Dinamo. Probleme din cauza postului

Un jucător de la "U" Cluj, Mihai Onicaş, s-a aflat la un pas de tragedie, înaintea partidei din optimile de finală ale Cupei României, cu Dinamo. A acuzat probleme şi înaintea jocului, iar în minutul 20 a cerut schimbarea.
01.12.2017 | 18:07
Un fotbalist la un pas de tragedie la U Cluj  Dinamo Probleme din cauza postului

Chiar dacă şi-au propus să-şi vândă scump pielea în optimile de finală ale Cupei României, contra lui Dinamo, fotbaliştii de la “U” Cluj nu au reuşit cu toţii să ţină pasul cu mai rutinatul lor adversar, cedând pe parcurs.

Este şi cazul unui elev al lui Adrian Falub, Mihai Onicaş, care a fost nevoit să iasă de pe teren după doar 20 de minute. Mijlocaşul de 27 de ani nu s-a simţit bine încă de la început, scoţându-l din ofsaid pe Corbu la faza golului marcat de Dinamo în minutul 14…

Probleme şi înaintea jocului cu un fotbalist clujean

Falub a remarcat starea confuză în care se află fotbalistul, care apoi a cerut singur schimbarea, acuzând ameţeli. Oficialii clubului susţin că Onicaş avea glicemia extrem de crescută, fiind preluat imediat de echipajele medicale de pe ambulanţă. 

Se pare că fotbalistul “şepcilor roşii” a avut probleme asemănătoare şi înaintea duelului cu Dinamo, medicii fiind obligaţi să apeleze la perfuzii. Tatăl jucătorului, Marian Onicaş, e organizator de competiţii la “U” Cluj şi a povestit ce a păţit fiul său înaintea partidei de pe Cluj Arena. “I s-a făcut rău, arbitrul mi-a povestit că avea ameţeli şi că nu era coerent când l-a întrebat ce are. A zis că nu vede. Mai avusese şi cu o zi înainte la fel, atunci a mers la spital şi a făcut nişte perfuzii. Totul a fost ok. După părerea mea, e din cauza postului pe care-l ţine, fără brânză, carne, ouă. Doctorii l-au convins să renunţe la post. Bine că nu s-a întâmplat ceva grav”, a declarat tatăl lui Onicaş, pentru GSP.RO.