Fotbal international

Un fotbalist columbian a fost ucis la o petrecere

01.10.2018 | 12:00
Fotbalistul columbian Leyder Ortiz Palacios a fost ucis la o petrecere
ADVERTISEMENT

Lumea fotbalului din Columbia este zdruncinată de o nouă tragedie, după ce un jucător în vârstă de 21 de ani a fost ucis la o petrecere. Leyder Ortiz Palacios juca pentru formația Orsomarso SC, din liga a doua columbiană, iar în unele meciuri a purtat chiar și banderola de căpitan.

Tehnicianul Jose Gabriel Sangiovani Panenbianco s-a declarat șocat de vestea morții jucătorului, iar clubul Orsomarso SC, aflat pe locul 13 în clasamentul ligii secunde din Columbia, i-a adus un omagiu pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul columbian ucis la o petrecere a fost înjunghiat în ochi

Leyder Ortiz Palacios, fotbalistul ucis la petrecere, a fost înjunghit în ochi în momentul în care a intervenit pentru a aplana un conflict mîntre mai multe persoane care luaseră la bătaie. Poliția columbiană a deschis o anchetă în acest caz.

Fotbalistul columbian Leyder Ortiz Palacios în timpul unui antrenament
Fotbalistul columbian Leyder Ortiz Palacios în timpul unui antrenament

Lumea fotbalului a mai trăit câteva tragedii în acest an. În urmă cu câteva zile, jucătorul spaniol Jose Roberto Suarez a murit la vârsta de 18 ani. Acesta juca la formația Navia FC și s-a lovit de un zid de la marginea terenului în timpul unui meci din liga regională din zona Asturia. El a fost internat timp de 12 zile, dar medicii nu au putut să-i salveze viața.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii septembrie, un copil în vârstă de 13 ani a murit în timpul unui meci în Olanda. Puștiul, care evolua pe postul de portar, a ieșit să prindă un balon și s-a ciocnit cu un adversar. Copilul s-a prăbușit inconștient pe gazon, dar cu tot ajutorul acordat nu a supraviețuit.

Înaintea meciului din preliminariile Cupei Africii dintre Madagascar și Senegal s-a creat o învălmășeală la intrarea în stadion, iar o persoană a murit și alte 37 au fost rănite. În ciuda tragicului eveniment, partida s-a disputa și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

ADVERTISEMENT
Tags: