Fotbal international

Un fotbalist de la Barcelona B a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral! Comunicatul catalanilor

25.11.2018 | 18:13
Un fotbalist de la Barcelona B a ajuns la spital cu traumatism craniocerebral Comunicatul catalanilor
ADVERTISEMENT

Evenimentul s-a produs în minutul 89 al partidei dintre Barcelona B și Atletico Levante. Fotbalistul uruguaian, Ronald Araujo, a fost lovit și după ce a primit îngrijiri pe teren a fost transportat de urgență la spital pentru analize amănunțite. Verdictul medicilor, truamatism cranio-cerebral.

Fotbalistul a rămas întins pe gazon după ce pe finalul partidei, la o fază în careu a fost lovit violent de portarul celor de la Ateltico Levante. Fotbalistul a căzut inconștient pe gazon, iar verdictul medicilor a fost leziune cranio-encefalica. Asta înseamnă că fotbalistul a suferit leziuni ale creierului. FC Barcelona a dat un comunicat oficial în care a anunțat starea fotbalistului.

ADVERTISEMENT
Ronald Araujo a fost adus la FC Barcelona și la recomandarea conaționalului Luis Suarez

Un fotbalist al Barcelonei a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral! A suferit leziuni pe creier

După comoția puternică, inițial fotbalistul a fost în stare de inconștiență, dar și-a revenit după ce a primit îngrijiri. Problema este că medicii au constatat leziuni ale creierului și urmează ca un diagnostic final să îi fie pus fotbalistului uruguaian după mai multe analize. “Jucătorul nostru Ronald Araujo suferă de leziuni cranioencefalice. El este conștient, dar a fost transferat la spital pentru ai monitoriza starea și pentru a i se face mai multe teste medicale”, a spus în comunicat cei de la Barcelona B.

Ronald Araújo este un fundaș central uruguaian în vârstă de 19 ani. Puștiul este considerat un mare talent în țara sa, motiv pentru care în această vară, Barcelona l-a transferat și l-a trimis la academia sa pentru a-i monitoriza evoluțiile. Catalanii au plătit pentru fotbalist 1.700.000 de euro, dar fosta sa echipă Boston River din Uruguay poate câștiga de pe urma lui Ronald Araujo 3.500.000 de milioane de euro, dacă fotbalistul ajunge la prima echipă a Barcelonei în viitor.

ADVERTISEMENT
  • 5 meciuri la naționala U-20 a Uruguayului are Ronald Araújo