Fotbal intern

Un fotbalist de la CSA Steaua, depistat pozitiv cu COVID-19! Cine s-a infectat cu coronavirus. Exclusiv

22.07.2020 | 14:51
Un fotbalist de la CSA Steaua depistat pozitiv cu COVID19 Cine sa infectat cu coronavirus Exclusiv
Un fotbalist de la CSA Steaua, depistat pozitiv cu COVID-19! Cine s-a infectat cu coronavirus
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că un fotbalist de la CSA Steaua a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Miercuri pare să fie o zi neagră pentru fotbalul românesc, după ce 7 jucători de la Dinamo s-au infectat cu coronavirus, acelaşi lucru întâmplându-se cu Dan Petrescu şi Lacina Traore.

Din informaţiile FANATIK, Niculae Florian Valentin este jucătorul de la CSA Steaua care a fost depistat pozitiv cu COVID-19, după ce a efectuat un test pe 20 iulie.

ADVERTISEMENT

Coronavirusul a făcut ravagii în Liga 1, fiind campionatul din Europa cu cele mai multe infectări de la reluarea sezonului. Dinamo este echipa cea mai afectată, cu 18 fotbalişti infectaţi.

Un fotbalist de la CSA Steaua are COVID-19

FANATIK a aflat că fotbaliştii de la CSA Steaua s-au testat luni pentru coronavirus şi au intrat în cantonament. Echipa militară e campioană în Liga 4 şi urmează să dispute meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3.

ADVERTISEMENT

Recent, AMFB a anunţat că CSA Steaua este campioană în Liga 4, cu toate că trebuia să se dispute un play-off pentru trofeu. Astfel, “militarii” merg în barajul pentru promovarea în Liga 3.

Motivul pentru care CSA Steaua a devenit campioană în Liga 4

“Am decis să înghețăm campionatul și să declarăm Steaua campioană pentru că două echipe, Bucharest United și Progresul 2005, au anunțat că nu pot îndeplini condițiile protocolului medical stabilit săptămâna trecută de FRF și de ordinul MTS.

ADVERTISEMENT

Cei de la CSA Steaua și de la Rapid 1923 le-ar fi îndeplinit. Chiar și Asalt era dispusă să joace, dar ei au avut o serie de nelămuriri în legătură cu acel protocol medical. Ca să le rezolvăm ar fi fost nevoie de o altă ședință de Comitet Executiv, însă nu mai era timp.

Noi stabilisem ca play-offul să se joace pe stadionul lui Daco-Getica, pe 19, 22 și 25 iulie, pentru că până pe 27 iulie trebuia să anunțăm campioana. Dar regulamentul nostru prevede că play-offul se dispută cu patru echipe, nu cu două sau cu trei”, spunea Marian Lumânăre după decizia ca Steaua să fie campioana Ligii 4.

ADVERTISEMENT

Pentru a promova în Liga 3, CSA Steaua va trebui să treacă de un baraj în trei. Astfel pe 1 şi 5 august, “militarii” vor întâlni campioanele Ligii 4 din judeţele Ialomiţa şi Giurgiu.

ADVERTISEMENT