Fotbal intern

Un fotbalist de la Dinamo, ofertă din Kazahstan. “Trebuie să accepte condițiile noastre!”

07.02.2019 | 12:07
Bucuria jucătorilor de la Dinamo după victoria cu Concordia Chiajna. Fotbalistul croat Ivan Pesic, ofertă de la Kazahstan

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a anunțat că Ivan Pesic are o ofertă de la o echipă din Kazahstan, iar joi, 7 februarie, va lua o decizie în ceea ce privește situația atacantului care nu a făcut parte din lotul grupării din Ștefan cel Mare care a făcut stagiul de pregătire în Antalya, Turcia.

Ivan Pesic încasează un salariu lunar în valoare de 9.000 de euro la Dinamo, iar Mircea Rednic dorește ca atacantul să renunțe la o parte pentru a rămâne în Ștefan cel Mare. “Puriul” i-a transmis fotbalistului că oficialii echipei sunt dispuși să îi ofere un salariu lunar în valoare de 7.000 de euro.

Ivan Pesic, fotbalistul lui Dinamo, ofertă din Kazahstan

“Are o ofertă din Kazahstan. Astăzi o să luăm o decizie în cazul lui. Trebuie să accepte condițiile noastre dacă vrea să rămână. Un salariu până în 7.000 de euro. El se antrenează cu echipa acum, dar o să vedem”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă susținută înaintea meciului Sepsi OSK – Dinamo.

Ivan Pesic se bucură după un gol înscris în meciul Concordia – Dinamo

Ivan Pesic a rămas fără numărul pe care îl purtase la meciurile jucate pentru Dinamo. Atacantul grec Athanasios Papazoglou, fotbalist care va face parte din lotul “câinilor” pentru meciul cu Sepsi OSK, este noul număr 9 de la Dinamo, iar mijlocașul croat a luat numărul 39.

Dinamo, la un pas să îl vândă pe Ivan Pesic în vară

După ce intrase într-un conflict cu Florin Bratu în ultima etapă din play-out-ul sezonului 2017 – 2018, atunci când jucătorul croat l-a înjurat pe fostul antrenor al lui Dinamo în meciul cu Sepsi OSK, pe numele fotbalistului a venit o ofertă de la BATE Borisov, care dorea să ofere 150.000 de euro plus procente dintr-un viitor transfer, dar propunerea a fost refuzată de oficialii clubului dinamovist. În cazul în care Dinamo ar fi acceptat să îl vândă pe croat, atunci “câinii” ar fi fost nevoiți să vireze 20% din suma de transfer celor de la Hajduk Split.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri