Sport

Un fotbalist de la FCSB, criticat că acceptă să stea rezervă: ”Pierde timpul. Stă pe bancă și ia niște bani”

Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a criticat dur un fotbalist de la FCSB pentru că acceptă să rămână la formația finanțată de Gigi Becali deși este mai mult rezervă.
13.10.2022 | 13:00
Un fotbalist de la FCSB criticat ca accepta sa stea rezerva Pierde timpul Sta pe banca si ia niste bani
Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a criticat dur un fotbalist de la FCSB pentru că acceptă să rămână la formația finanțată de Gigi Becali deși este mai mult rezervă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Se știe că gruparea din nordul Moldovei este o adevărată mină de jucători pentru vicecampioana României, mai ales că cei doi oameni de afaceri se înțeleg foarte bine.

Valeriu Iftime, critică un fotbalist pentru că alege să rămână la FCSB

Deși relațiile cu Gigi Becali sunt strânse, Valeriu Iftime nu s-a sfiit niciodată să critice strategia sau fotbaliștii de la FCSB atunci când a simțit că este cazul. Și ultimul intrat pe lista sa este Denis Haruț, ajuns rezervă de lux în echipa lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

”Haruț pierde timpul la FCSB. Când a revenit la noi în iarnă, a avut nevoie de două-trei meciuri până s-a acomodat și a redevenit Haruț pe care îl știm noi. Dacă rămâne la FCSB și face banca, joacă un meci-două și după e etichetat ca lipsă de bărbăție…

Nu are cum să stea acolo. Dacă nu ai nivelul lui Edjouma e complicat să stai acolo, asta dacă nu vrei să stai pe bancă și să iei niște bani”, a declarat Iftime, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Oaidă este dorit de la FC Botoșani

Patronul de la FC Botoșani a dezvăluit că ar fi încântat dacă ar putea să-l ia pe mijlocașul Răzvan Oaidă de la FCSB, jucător pe care i l-a vândut lui Gigi Becali în vara anului 2019 pentru 700.000 de euro.

”Răzvan Oaidă este oricând o variantă pentru noi. Nu știu însă dacă îl tentează pe el să revină la noi. A veni la Botoșani îl compar cu a merge în armată. Oaidă dacă vine la Botoșani va fi un jucător foarte bun.

ADVERTISEMENT

Îi dau un sfat: dacă vrei să intri în fotbalul mare, te duci la o echipă ca Botoșani un an-doi, ca să revii cu aceeași tenacitate și cu aceeași eficiență”, a spus Valeriu Iftime, despre jucătorul pe care Gigi Becali l-a pus pe lista neagră.

De ce a rezistat Miron doar 3 luni în Israel

În final, Iftime a vorbit și despre plecarea neașteptată în vară a fundașului Andrei Miron de la FCSB, dar și despre faptul că jucătorul de 28 de ani nu a rezistat decât 3 luni la formația israeliană Hapoel Haifa.

ADVERTISEMENT

”Nu știu ce face acum Andrei Miron. Nu știu de ce a plecat de la FCSB. Nu cred că Dawa și Tamm sunt vizibil mai buni decât el. A avut greșeala aia la meciul cu Voluntari, l-a prins în colimator cu pistolul și aia a fost.

Cred că a avut probleme în Israel. Nu știu dacă a plecat pentru că soția lui este însărcinată. Am înțeles că a avut probleme cu regulile de acolo. E o regulă cu jucătorii străini în campionatul Israelului”, a afirmat Valeriu Iftime.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,40 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT