Fotbal intern

Un fotbalist de la Hermannstadt a stârnit hohote de râs: „Numărul de pe tricou am crezut că e de la kilograme”

26.01.2021 | 09:02
Un fotbalist de la Hermannstadt a starnit hohote de ras Numarul de pe tricou am crezut ca e de la kilograme
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu și cu Basarab Panduru au comentat victoria CFR-ului în deplasarea cu Hermannstadt, 3-1, însă au remarcat și kilogramele în plus ale Bright Addae, râzând de mijlocașul defensiv al sibienilor.

Cornel Dinu l-a comparat pe Addae cu un jucător de rugby, în timp ce Basarab Panduru credea că numărul de pe tricoul mijlocașului din Ghana este de fapt reprezentarea kilogramelor sale.

ADVERTISEMENT

În timpul meciului, Bright Addae nu s-a remarcat prea mult, doar cu un cartonaș galben încasat în minutul 61.

Cornel Dinu și Basarab Panduru râd de kilogramele în plus ale unui jucător de la Hermannstadt

Cornel Dinu și Basarab Panduru au râs de kilogramele în plus ale lui Bright Addae, mijlocașul lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

„Addae zici că e de la rugby, e pilier de la rugby. Pasează bine mingea, cum zicea Traian Ionescu, joci la Alibi”, a spus Cornel Dinu în cadrul emisiunii „Direct Minutul 91” de la TV TelekomSport.

„Hai că nu e chiar așa rău”, i-a replicat Basarab Pandurul, iar replica lui „Mister” nu s-a lăsat așteptată: „Pentru rugby nu e rău!”.

ADVERTISEMENT

„Numărul de pe tricou am crezut că e de la kilograme prima dată când am văzut, după mi-am dat seama că 92 poate să fie de la data nașterii”, a remarcat și Basarab Panduru spre amuzamentul invitaților din platou.

  • 400.000 de euro este cota lui Bright Addae, conform site-ului de specialitate transfermartk.de

Hermannstadt a condus-o pe CFR, dar clujenii au întors scorul

CFR s-a impus cu 3-1 în meciul cu Hermannstadt după golurile lui Alexandru Chipciu (37’), Gabriel Debejluh (51’) și Mario Rondon (81’), în timp ce pentru formația lui Liviu Ciobotariu a înscris Romario Pires (33’).

ADVERTISEMENT

În urma rezultatului, CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 40 de puncte, la un punct distanță de FCSB, liderii din Liga 1, dar clujenii se distanțează la 5 puncte de Craiova, formația de pe locul 3.

De cealaltă parte, Hermannstadt rămâne pe locul 14 în clasament, cu 16 puncte, la un punct distanță de Poli Iași și FC Voluntari, ultimele formații din Liga 1.

  • 28 de ani este vârsta lui Bright Addae
ADVERTISEMENT