Fotbal intern

Un fotbalist de la Petrolul Ploiești, bătut cu brutalitate pe stradă! Imagini cu jucătorul într-o casă de pariuri

26.02.2021 | 09:18
Un fotbalist de la Petrolul Ploiesti batut cu brutalitate pe strada Imagini cu jucatorul intro casa de pariuri
ADVERTISEMENT

Mihai Constantinescu, fotbalist la Petrolul, a fost atacat de un grup de tineri într-un cartier din Ploiești. El s-a ales cu arcada spartă și a ajuns la spital.


Jucătorul, surprins într-o casă de pariuri

UPDATE, 26 februarie, ora 09:19 / Scandalul în care este implicat fotbalistul echipei Petrolul Ploișeti, Mihai Constantinescu, este departe de a fi încheiat, acesta fiind fotografiat în incinta unei case de pariuri.

ADVERTISEMENT

Poza a fost publicată de gsp.ro, care notează că această fotografie ar fi fost cauza incidentului în care s-a ajuns ca tânărul jucător să fie bătut. De altfel, Constantinescu ar fi un cunoscut al caselor de pariuri din Ploiești, el fiind surprins în mai multe momente cu teancuri întregi de bilete.

fotbalist petrolul bătut
Fotbalistul Mihai Constantinescu în incinta unei case de pariuri. Sursă foto: gsp.ro

Petrolul neagă că jucătorul ar avea legătură cu pariurile

UPDATE, 25 februarie, ora 11:46 / Clubul Petrolul Ploiști neagă implicarea jucătorului Mihai Constantinescu în pariuri sportive și anunță că motivul incidentului a fost un conflict verbal.

ADVERTISEMENT

”FC Petrolul Ploiești a demarat, în regim de urgență, o anchetă internă cu referire la evenimentele petrecute sâmbătă seara, în zona unei agenții de pariuri din Ploiești, când jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice.

O comisie disciplinară internă a inițiat o analiză a situației, imediat după incidentul regretabil, cu scopul de a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc conflictul.

ADVERTISEMENT

Membrii comisiei au discutat cu cei trei jucători, martori ai incidentului nedorit, cu toții precizând că, în niciun moment, nu au încălcat regulamentul clubului sau codul de conduită sportiv și că motivul agresiunii fizice a fost un conflict verbal între Mihai Constantinescu și mai mulți tineri aflați în zona respectivei agenții de pariuri.

FC Petrolul Ploiești a pus de îndată la dispoziția autorităților toate informațiile și documentele solicitate și va continua să colaboreze îndeaproape cu oficialitățile reglementatoare, pentru identificarea cauzelor și împrejurărilor producerii conflictului.

ADVERTISEMENT

În așteptarea finalizării anchetei interne și a concluziilor ce vor decurge în urma acesteia, clubul nostru reiterează faptul că nu tolerează, sub nicio formă, abaterile de la regulamentul echipei, rămânând un apărător ferm și consecvent al principiilor eticii sportive”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.


Poliția a oferit detalii despre incident

UPDATE, 24 februarie, ora 16:08 / Poliția Prahova a dat publicității un comunicat prin care anunță că incidentul în care a fost implicat jucătorul echipei Petrolul Ploiești, Mihai Constantinescu, s-a petrecut în fața unei case de pariuri și nu în spatele unui supermarket așa cum declarase tatăl fotbalistului.

”La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei care a acordat îngrijiri medicale victimei, aceasta fiind transportată la spital, fără a rămâne însă internată.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti”, se arată în comunicatul forțelor de ordine.


Știre inițială, 23 februarie, ora 19:13

Tânărul în vârstă de 18 ani a fost convocat la naționala U21 de Adrian Mutu și este considerat a fi unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din țară.

El a fost atacat în timp ce se plimba cu doi colegi de la Petrolul pe străzile cartierului 9 mai, din Ploiești. Este vorba despre Mario Bratu și Cătălin Lixandru, care au scăpat nevătămați.

Un tânăr de la Petrolul Ploiești, bătut pe stradă: „I-au spart arcada, a ajuns la ATI”

Mijlocașul de doar 18 ani al echipei din Liga 2, Petrolul Ploiești, Mihai Constantinescu, a fost bătut în timp ce se plimba pe străzile cartierului 9 mai, alături de Mario Barbu și Cătălin Lixandru, alți componenți ai trupei „lupilor galbeni”.

Incidentul s-a petrecut în data de 20 februarie, iar loviturile care i-au fost aplicate fotbalistului au fost suficient de dure pentru a-l face pe acesta să aibă nevoie de spitalizare la secția ATI.

Conform tatălui jucătorului petrolist, atacul a fost desfășurat de un grup de 10-12 tineri, iar poliția a reușit deja să identifice doi atacatori, pe care i-a și reținut. Colegii lui Constantinescu au fugit și au scăpat de atacul violent.

„L-au atacat in spate la Profi, acolo in cartier, 10-12 insi. L-au luat pe nepregatite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel putin asa zice copilul. Am inteles ca Politia a retinut doi insi. Erau camere de luat vederi pe acolo.

Bine ca nu a fost mai grav, eu m-am gandit la ce e mai rau. I-au dat niste palme, dupa care a venit unul din spate si i-a dat un pumn si i-a spart arcada. Am toate documentele. Copilul nu-i cunoaste, nu i-a mai vazut niciodata.

Am inteles ca erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Sa nu fie pusi de cineva. Ceilalti colegi care erau cu el nu au luat bataie deloc, numai el a luat. Ei au fugit. 

Acum se fac cercetari. Ori au fost trimisi de cineva, nu stiu ce sa zic. Bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav. A fost un grup organizat.

A fost treaba de jumatate de ora. S-a intamplat rapid. A iesit din curte de aici si s-a intamplat intr-o jumatate de ora. Era un grup organizat”, a declarat tatăl fotbalistului, Gabi Constantinescu, conform ziare.com.

Mihai Constantinescu a fost pus rapid pe picioare de medicii din Ploiești, iar Viorel Moldovan l-a aruncat în joc din primul minut în meciul „găzarilor” cu Metaloglobus, din prima etapă din 2021 a Ligii a 2-a.

ADVERTISEMENT