Fotbal international

Un fotbalist de la Sporting Lisabona a fost împușcat. În ce stare se află

10.11.2020 | 10:56
Un fotbalist de la Sporting Lisabona a fost împușcat. În ce stare se află
Un fotbalist de la Sporting Lisabona a fost împușcat. În ce stare se află. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Bruno Tavares, tânărul de 18 ani care promite să devină noua vedetă a lui Sporting Lisabona, a fost împușcat din greșeală de un prieten și a ajuns la spital. Starea sa este, însă, bună și a fost externat. 

Aripa dreaptă care evoluează în prezent la echipa de tineret a lui Sporting a fost împușcat accidental, de un prieten, și a fost transportat de urgență la spital.

Din fericire, starea internaționalului portughez U18 s-a ameliorat și acum se află la domiciliu, însă clubul său așteaptă comunicările poliției înainte de a anunța vreo eventuală măsură.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Bruno Tavares să fie împușcat în piept

Aflat în postura de a-i putea călca pe urme lui Cristiano Ronaldo, dar și de a putea ajunge să joace alături de el la echipa națională, Bruno Tavares a fost cât pe ce să dea cu piciorul acestor șanse și să fie victima unei tragedii.

Aripa dreapta portugheză a fost împușcat în zona pieptului în dimineața zilei de sâmbătă și a fost transportat de urgență la spital. Cotidianul A Bola a descoperit că totul a fost doar un accident stupid. Unul dintre prietenii lui Tavares se juca cu arma, iar până la urmă a izbutit să apese trăgaciul și să declanșeze pistolul. Un glonț s-a oprit în pieptul fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Din fericire, după o singură zi de spitalizare, tânărul în vârstă de 18 ani a putut fi externat și se află acum la domiciliu, fără nicio complicație, însă ar putea apărea câteva dificultăți atât pentru el, cât și pentru prietenii săi.

Ce urmează și ce cum comentează suporterii lui Sporting Lisabona: „Prost început…”

Conform presei portugheze, clubul Sporting Lisabona a refuzat să facă orice fel de comentariu pe seama celor întâmplate cu tânărul său fotbalist. Clubul și-a rezervat dreptul de a nu se pronunța pe subiect până în momentul în care poliția trage concluziile anchetei deja deschise.

ADVERTISEMENT

În schimb, foarte îngrijorați de situație sunt suporterii portughezi care au comentat știrea pe site-ul ziarului care a dezvăluit incidentul. Ei cred că nu este deloc un semn bun faptul că Tavares este asociat cu oameni care „se joacă” manevrând pistoale.

„Pare că e un început foarte prost. Sper că cei din conducerea clubului știu toate detaliile întâmplării, pentru că atunci când un jucător atât de tânăr intră în găști cu oameni care poartă arme… Fotbalistul va trebui ori să se îndepărteze total de grupul acela, ori va fi mereu o problemă pentru el” sau „E în regulă, oameni buni, dar ar fi bine să știm dacă acea armă era purtată în mod legal sau nu”, au comentat fanii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri