Fotbal international

Un fotbalist de origine română a reuşit golul sezonului în Irlanda! A decis derby-ul Dublinului cu o dublă de senzaţie! Video

16.06.2019 | 10:40
Un fotbalist de origine romana a reusit golul sezonului in Irlanda A decis derbyul Dublinului cu o dubla de senzatie Video
ADVERTISEMENT

Un fotbalist de origine română a reuşit golul sezonului în prima ligă din Irlanda. Daniel Mândroiu este numele pe buzele tuturor fanilor lui Bohemians după ce a decis derby-ul cu Shamrock Rovers cu o dublă de senzaţie şi şi-a ajutat echipa să se apropie în clasament de marea rivala.

Un fotbalist de origine română a reuşit golul sezonului în Irlanda. Daniel Mândroiu are şase goluri în Premier Divison

Daniel Mândroiu a reuşit golul sezonului în Irlanda, fotbalistul de origine română marcând, în minutul 60, cu un şut în forţă de la peste 25 de metri. Mingea trimisă de mijlocaşul ofensiv de 20 de ani nu i-a dat nicio şansă portarului de la Shamrock Rovers. Tânărul fotbalist reuşise să deschidă scorul, în minutul 24, din penalty, după ce ratase deja o lovitură de la 11 metri cu nouă minute înainte.

ADVERTISEMENT

Dubla lui Daniel Mândroiu a ajutat-o pe Bohemians să câştige derby-ul cu Shamrock Rovers, scor 2-1, iar formaţia fotbalistului de origine română s-a apropiat la şapte puncte de marea rivală din Dublin. În actualul sezon din Premier Division, mijlocaşul ofensiv de 20 de ani a reuşit să înscrie de şase ori, fiind al doilea cel mai bun marcator al echipei.

Cine este Daniel Mândroiu, fotbalistul de origine română care face senzaţie în Irlanda

Daniel Mândroiu s-a născut pe 20 octombrie 1998, în Dublin, tatăl său fiind român. Primii paşi în fotbal i-a făcut la St. Kevins Boys, fiind ochit de scouterii lui Brighton şi transferat, în vara lui 2014, în Anglia. În tricoul “pescăruşilor”, fotbalistul de 20 de ani a evoluat la echipele U18 şu U23, reuşind să-şi ajute echipa să promoveze în prima ligă dedicată echipelor U23. În decembrie 2018 a fost transferat de Bohemians, unde este coleg cu Cristian Măgeruşan, fotbalist care şi-a făcut junioratul la Viitorul şi CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

“Daniel s-a născut şi a fost crescut în inima Ballymunului (n.r. un cartier din Dublin). Gaseşti multe lucruri din Dublin în el, mai mult decât în oricine altcineva”, a declarat Alan Caffrey, primul antrenor al lui Daniel Mândroiu.