Fotbal intern

Un fotbalist din Italia laudă transferul lui Adrian Stoian la FCSB. “E inteligent, are calitate!”

27.01.2019 | 11:35
Un fotbalist din Italia lauda transferul lui Adrian Stoian la FCSB E inteligent are calitate

Gigi Becali a reușit să îl transfere pe Adrian Stoian în perioada de mercato din această iarnă, iar Vasile Mogoș, fotbalist care evoluează pentru Cremonese, echipă din liga a 2-a din Italia, îl laudă pe fostul jucător al celor de la Crotone care a ajuns sub comanda lui Mihai Teja.

Vasile Mogoș, jucătorul lui Cremonese, crede că FCSB a făcut un transfer reușit prin aducerea lui Adrian Stoian. Mijlocașul a venit la vicecampioana României din postura de jucător liber de contract, iar Gigi Becali i-a plătit 37.000 de euro, bani reprezentând primă de instalare. Fundașul dreapta din Serie B susține că internaționalul român are multă calitate și inteligență, dar că va avea nevoie de o perioadă pentru a se acomoda.

Transferul lui Adrian Stoian la FCSB, lăudat de un fotbalist din Italia

”Sigur o să aducă foarte mult, pentru că e un jucător foarte bun, inteligent, care are multă calitate. Aici, în Italia, când intra făcea diferenţa. În România trebuie să se obişnuiască un pic, dar sunt sigur că o să facă bine, e un jucător foarte bun. Apoi cred că important este să se înţeleagă cu colegii. Dacă nu, îi va fi greu. Sper să facă bine. Eu, pentru ce l-am văzut aici în Italia, e un jucător foarte bun”, a declarat Vasile Mogoș, fundașul dreapta care se află pe lista lui Cosmin Contra pentru a fi convocat la echipa națională a României, conform Telekom Sport.

Adrian Stoian într-un meci jucat pentru România

Adrian Stoian a semnat un contract valabil până în vara anului 2022 cu FCSB, iar Gigi Becali îi va plăti un salariu de 30.000 de euro pe lună mijlocașului ofensiv în vârstă de 27 de ani. Cotat de site-urile de specialitate la 1,2 milioane de euro, Adrian Stoian a prins 95 de meciuri în Serie A, iar pentru echipa națională a României a fost selecționat de două ori.