Fotbal intern

Un fotbalist din Liga 1 Betano, „prins” la pariuri! A pariat pe echipa lui și a „ghicit” rezultatul corect. Decizia luată de Hagi

21.01.2019 | 08:50
Un fotbalist din Liga 1 Betano prins la pariuri A pariat pe echipa lui si a ghicit rezultatul corect Decizia luata de Hagi

Un fotbalist important din Liga 1 Betano a fost prins la pariuri! Se înmulțesc problemele pentru Mihai Voduț, jucătorul Viitorului. Atacantul care trebuia să marcheze pe bandă rulantă pentru echipa lui Gheorghe Hagi se află din nou pe prima pagină a ziarelor. Cancan.ro a oferit câteva detalii uluitoare despre modalitatea prin care acesta a încercat să dribleze regulamentul.


UPDATE, 21 ianuarie, ora 8.50. Viitorul Constanţa a dat publicităţii un comunicat, pe site-ul oficial, prin care anunţă suspendarea contractulului fotbalistului Mihai Voduţ şi prin care se delimitează total de acţiunile atacantului. Clubul anunţă că, momentan, contractul lui este suspendat şi că va fi reziliat dacă se va constata că informaţiile sunt adevărate!

“-Vă rugăm să tratați acest subiect numai în ceea ce îl privește pe jucătorul Mihai Voduț.
– Clubul se delimitează de astfel de acțiuni și nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârșite în timpul lui liber.
– Clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toți jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federației, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri.
– În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea și răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în fața clubului.
– FC Viitorul suspendă momentan contractul jucătorului Mihai Voduț până când își va soluționa această problemă personală, iar dacă se constată că informațiile publicate sunt adevărate atunci jucătorului i se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului”, se arată pe site-ul formaţiei patronate şi antrenate de Gheorghe Hagi. 


Astfel, pentru că nu are voie să parieze, fiind fotbalist profesionist, Voduț a ales să-și trimită prietena la agenție pentru a-i depune biletul. Mai mult de atât, atacantul a pariat chiar pe un meci al echipei lui, FC Viitorul. N-a fost singura partidă pe care a mizat, dar, Voduț a reușit să ghicească fără prea mari probleme rezultatul corect al jocului disputat de echipa lui Hagi.

Un fotbalist din Liga 1 Betano, prins la pariuri! Biletul Un fotbalist din Liga 1 Betano, prins la pariuri! Biletul Un fotbalist din Liga 1 Betano, prins la pariuri! Biletul Un fotbalist din Liga 1 Betano, prins la pariuri! Biletul

Un fotbalist din Liga 1 Betano, prins la pariuri!

Totul s-a întâmplat la finalul lunii august a anului 2018. Atacantul a mizat atunci pe victoria propriei echipe în jocul cu Astra Giurgiu. Culmea, meciul s-a încheiat exact cu scorul de 1-0, cel ales și de el,  după ce Băluță a înscris în minutul 90+2, singurul gol al partidei. Din imaginile convorbirilor dintre Mihai Voduț și fosta iubită, se poate observa cum atacantul Viitorului nu se afla la prima experiență de acest gen.

Mai mult ca sigur, imaginile reprezintă o răzbunare, după ce, în urmă cu doar câteva săptămâni, a apărut informația conform căreia Voduț și-a bătut iubita. Tot  Cancan.ro a publicat dialogul dintre cei doi, unul din care nu lipseau injuriile. Conform discuției de atunci, Voduț ar fi bătut-o pe Adelina, după ce a descoperit-o pe aceasta umblându-i prin telefon. Întreaga scenă s-a petrecut în luna noiembrie a anului trecut după ce iubita fotbalistului a găsit în casă îmbrăcămintea unor alte femei. Scandalul de atunci a continuat și pe Whatsapp, cei doi amenințându-se reciproc.

  • 3 goluri a marcat Mihai Voduț în echipamentul celor de la FC Viitorul