Fotbal intern

Accident HORROR! Jucător DE NAŢIONALĂ, dus de URGENŢĂ la spital: “Am fost la un pas de tragedie!”

UPDATE 17:15 / Alexandru Buziuc a oferit pentru FANATIK.RO primele declaraţii. Jucătorul spune că în trei luni o să poată juca iar. "Problema majoră e cu vertebra, trebuie să mă operez, nu cu...
28.09.2014 | 16:50
Accident HORROR Jucator DE NATIONALA dus de URGENTA la spital Am fost la un pas de tragedie
ADVERTISEMENT

UPDATE 17:15 / Alexandru Buziuc a oferit pentru FANATIK.RO primele declaraţii. Jucătorul spune că în trei luni o să poată juca iar. “Problema majoră e cu vertebra, trebuie să mă operez, nu cu edemul cerebral, care e superficial. O să fiu nevoit să port o săptămînă guler cervical şi după o lună o să pot reveni pe teren, însă nu voi avea voie să lovesc mingea cu capul. Trebuie să treacă trei luni pentru a face acest lucru. Mă bucur că nu a fost ceva mai grav, deşi am fost la un pas de o tragedie, iar faptul că sînt tăiat pe frunte este o dovadă”, a fost reacţia lui Buziuc pentru FANATIK.RO.

UPDATE 17:04 / Din primele informaţii obţinute de FANATIK.RO, Alexandru Buziuc urmează să fie indisponibil trei luni! “Cert este că o să lipsească de pe teren în jur de trei luni, are probleme majore în urma accidentului! Momentan e tardiv să spunem dacă urmează să fie operat pe creier din cauza acelui edem cerebral, au dezvăluit surse din cadrul echipei ardelene. Antrenorul Cristian Dulca a discutat deja cu fotbalistul său şi spune că era optimist. “Am vorbit cu Buziuc! Este, dacă putem să spunem aşa, bine. Important e că accidentul nu s-a soldat cu urmări mai grave, putea să moară! O să lipsească o perioadă lungă, însă momentan nu putem să oferim detalii. Jucătorul mi-a transmis că de-abia aşteaptă să se reîntoarcă pe gazon şi să îşi revină”, este declaraţia făcută de Cristian Dulca pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:46 / Ioan Horoba, preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, a oferit detalii despre situaţia în care se află Alexandru Buziuc, unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1. “O să lipseasă de pe teren o perioadă, nu ştim cît va fi indisponibil. Important e că vorbeşte normal, nu are probleme majore. Jucătorul ţine legătura cu medicul echipei şi cu Dulca, nu se pune problema ca sănătatea să îi fie pusă în pericol, e stabil. Are o vertebră ruptă şi un edem cerebral, însă momentan nu avem nici noi mai multe detalii. Mai gravă este situaţia tinerei de 17 ani, ea am înţeles că are anumite probleme”, a declarat preşedintele grupării ardelene pentru FANATIK.RO.


Accident grav azi-noapte, în judeţul Suceava. Trei persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean, după ce maşina în care se aflau a lovit în plin o căruţă. Printre răniţi se află un fotbalist de 20 de ani, atacant la Gaz Metan Mediaş.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în localitatea suceveana Ilişeşti. Şoferul, un tânăr de 19 ani, se întorcea de la Bistriţa de unde îl luase pe prietenul său, Alexandru Buziuc, fotbalist la echipa Gaz Metan Mediaş şi component ale chipei naţionale de tineret “under 21” a României.

În maşină se mai afla şi o fată de 17 ani. Cu doar 25 de kilometri înainte de a ajunge la destinaţie le-a ieşit o căruţă în faţă şi au intrat direct în ea.

ADVERTISEMENT

Căruţaşul spune că poliţistul i-a spus să întoarcă în mijlocul drumului pentru că-l bănuia că transportă lemne furate.

În urma impactului fotbalistul şi pasagera din dreapta, dar şi căruţaşul au ajuns la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Sursa: romaniatv.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!