Un fotbalist din liga a V-a a murit într-un accident. Avea doar 19 ani!

accident, bivolaru fotbalist, accident grav, stiinta godinesti

Un fotbalist, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui accident rutier produs în judeţul Gorj.

Nicolae Bivolaru era fundaş central la echipa gorjeană de Liga a V-a AS Ştiinţa Godineşti şi era foarte iubit de prieteni. Pretenii tânărului au afirmat că acesta nu obişnuia să consume băuturi alcoolice şi nici să conducă cu viteză. Însă, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard.

„Accidentul rutier s-a produs la Tismana. Un tânăr din comuna Godineşti nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un gard al unui imobil. Şoferul a decedat la spital”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Disperarea prietenilor

Prietenii tânărului au luat cu asalt pagina lui de facebook cu mesaje sfâşietoare:„Nu pot să cred că nu mai eşti printre noi, prieten drag. De ce tu? De ce aşa de tânăr? Mi-aş dori să mi se spună că tot ce s-a întâmplat a fost o glumă, iar tu să reapari în viaţa noastră, în viaţa tuturor./ Nu pot să uit clipele petrecute alături de tine şi nu îmi vine să cred că tu nu mai eşti. Sper că acum, de acolo de sus, dintre îngeri, ne veghezi şi cred că vezi cât de rău ne este fără tine”, sunt doar câteva dintre mesajele primite.