Fotbal international

Un fotbalist din Norvegia și-a schimbat numele în Lionel Messi. „Semăn cu el la viteză și driblinguri”

23.08.2019 | 17:32
Un fotbalist din Norvegia sia schimbat numele in Lionel Messi Seman cu el la viteza si driblinguri

Fotbalistul de 16 ani, Daniel Are Knutsen și-a schimbat numele în Lionel Messi în semn de admirație pentru starul argentinian, iar autoritățile din Norvegia au fost înduplecate de dorința tânărului și i-au acceptat cererea. Odată cu schimbarea numelui, Daniel a prins și primul transfer din viața lui la formația din liga a III-a din Norvegia, Junkeren.

Lionel Messi din Norvegia speră să ajungă ca idolul său

Daniel Knutsen speră să nu aibă în comun doar numele cu starul argentinian și vrea să-și îmbunătățească stilul de joc pentru a ajunge ca idolul său. „Voiam de ceva timp să-mi schimb numele, iar Lionel Messi este idolul meu și având o pasiune mare pentru fotbal mi-am zis să încerc. Muncesc din greu pentru a avea stilul lui Messi și sper ca într-o bună zi să ajung la nivelul lui, dar sunt conștient că talentul meu nu este ca al lui.”

Antrenorul de la noua sa echipă a făcut glume pe seama numelui: „Mi-am zis că dacă acum îl avem pe Messi trebuie să-l căutăm și pe Ronaldo. Până se mai obișnuiește cu noi, Messi va merge la echipa noastră U16. Sper să nu dezamăgească și să vină cât mai repede în prima echipă.”

Adevăratul Lionel Messi
Adevăratul Lionel Messi

„Semăn cu Messi la driblinguri”

„Semăn cu Messi la viteză și la driblinguri. Avem câteva similarități. Mai știu să ascund mingea de adversari la fel ca el.”, a mai declarat Lionel Messi din Norvegia. Formația la care este legitimat evoluează pe un stadion aflat pe o insulă a țării scandinave. Între timp, adevăratul Messi se pregătește să revină pe teren în etapa 2 din Spania împotriva lui Betis Sevilla.

Fără Lionel Messi pe teren, Barcelona a pierdut cu scorul de 1-0 partida cu Athletic Bilbao din debutul noului sezon din Spania. Unicul gol al meciului a fost marcat de veteranul Aritz Aduriz cu o execuție spectaculoasă.

  • 16 ani are Lionel Messi din Norvegia
Tags: