Fotbal international

Un fotbalist din Premier League a fost erou și în afara terenului. A luat un bătrân bolnav de pe stradă și l-a ajutat să ajungă acasă. Nepotul său a povestit întâmplarea

15.12.2019 | 18:26
Un fotbalist din Premier League a fost erou și în afara terenului. A luat un bătrân bolnav de pe stradă și l-a ajutat să ajungă acasă. Nepotul său a povestit întâmplarea
Ben Foster. Sursă foto: ronaldo.com
ADVERTISEMENT

Ben Foster, portarul lui Watford, a fost erou și în afara terenului. Foster l-a ajutat pe bunicul unui suporter, care suferă de demență, să ajungă acasă, după ce acesta a decis să meargă pe jos 16 kilometri, după meciul cu Crystal Palace (0-0).

Erou în Premier League, dar și în afara terenului

Ben Foster, portaul lui Watford, a devenit erou și în afara terenului, după ce a ajutat un bătrân să ajungă acasă. Nepotul său a povestit toată întâmplarea: Unchiul tatălui meu a fost la meciul lui Watford de săptămâna trecută.

Merge pe stadioane de când avea 20 de ani, adică de vreo 60 de ani. El are 80 de ani în prezent.

Suferă de o demență, așa că va trebui să înceteze să meargă în curând pe stadion.

A plecat de la stadion, dar bateria de la mașina lui era moartă. Dumnezeu mai știe de ce s-a gândit că este po idee bună să meargă 16 kilometri pe jos până acasă, pe întuneric”, a continuat nepotul bătrânului.

ADVERTISEMENT

„L-au găsit întins într-un șanț!”

„În timp ce se afla pe drum, o mașină s-a oprit pe drum pentru a-l ajuta. Era Ben Foster, soția și tatăl lui.

Trecuseră pe lângă el cu mașina și și-au dat seama că ceva nu este în regulă cu el, așa că s-au întors după el. L-au găsit întins într-un șanț, l-au dus acasă și l-au curățat.

ADVERTISEMENT

L-au întrebat ce face de Crăciun și l-au invitat pe la ei, în cazul în care va fi singur”, a mai spus nepotul bătrânului.

Ben Foster este titularul din poarta lui Watford, dar din păcate în acest sezon nu și-a putut ajuta prea mult echipa, care traversează o perioadă foarte slabă și se aflămpe ultimul loc din Premier League.

ADVERTISEMENT
  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Ben Foster, conform transfermarkt.com
  • 36 de ani a împlinit Ben Foster pe 3 aprilie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri