Fotbal international

Un fotbalist dorit de Manchester United riscă 5 ani de închisoare după o bătaie în bar. Video

09.10.2018 | 17:23
Un fotbalist dorit de Manchester United risca 5 ani de inchisoare dupa o bataie in bar Video
ADVERTISEMENT

Alexander Kokorin și Pavel Mamaev riscă 5 ani de închisoare cu executare, după o bătaie care a avut loc într-un bar din Moscova. Cei doi fotbaliști au întrat în local și au atacat doi oficiali de rang înalt care luau micul dejun, iar Kokorin, care a fost dorit de Manchester United, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce lovea cu un scaun una dintre cele două persoane care au fost ținta atacului și care ulterior au fost internate în spital.

Alexander Kokorin, atacantul de 27 de ani al celor de la Zenit Sankt Petersburg și component al lotului Rusiei la Campionatul Mondial 2018, își poate petrece următorii 5 ani în spatele gratiilor după ce a lovit un bărbat cu un scaun și i-a scos un dinte. Colegul său din naționala Rusiei, Pavel Mamaev, legitimat la FC Krasnodar, a fost și el implicat în incidentul care a avut loc într-o cafenea din Arbat, o regiune din sud-vestul Moscovei.

ADVERTISEMENT

Dorit de Manchester United, Alexander Kokorin riscă 5 ani de închisoare

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum cei doi colegi din naționala Rusiei intră în bar purtând hanorace negre  cu glugă și lovesc un bărbat care servește micul dejun. Angajații localului nu i-au recunoscut inițial pe cei doi fotbaliști și au crezut că sunt persoane aflate sub influența alcoolului și a drogurilor. În cazul în care cei doi vor fi duși în fața judecătorilor și vor fi găsiți vinovați, riscă să stea în spatele gratiilor până la 5 ani.

“Dacă sportivii profesioniști Alexander Kokorin de la Zenit și Pavel Mamaev de la Krasnodar sunt implicați în acest atac, este inacceptabil, este comportament nesportiv care lasă o pată pe fotbalul din Rusia. Acești băieți nu joacă în naționala Rusiei și se pare că nu o vor face niciodată”, a declarat Pavel Kolobkov, ministrul Sportului din Rusia.

ADVERTISEMENT
Alexander Kokorin riscă 5 ani de închisoare
Alexander Kokorin riscă 5 ani de închisoare