Fotbal international

Un fotbalist francez și-a tatuat chipul lui Kante! ”L-am ales pentru zâmbetul său”

29.07.2018 | 16:57
Un fotbalist francez sia tatuat chipul lui Kante Lam ales pentru zambetul sau

Un fotbalist francez din ligile inferioare și-a tatuat chipul mijlocașului Ngolo Kante, după ce a promis că va face acest lucru dacă echipa națională a Franței va câștiga Campionatul Mondial din Rusia. Conform The Sun, Alain Bulteel, în vârstă de 21 de ani, a și explicat de ce l-a ales pe fotbalistul de la Chelsea Londra.

Alain Bulteel joacă în diviziile regionale din Franţa, însă numele său a devenit cunoscut peste noapte după ce mai multe publicaţii importante au dezvăluit imagini cu tatuajul făcut de fotbalistul celor de la US Niederbronn.

Un fotbalist francez și-a tatuat chipul lui Kante: ”A fost cel mai nebun pariu”

”Pariez des cu amicii mei, dar acesta a fost de departe cel mai nebun… Atunci când pariezi şi pierzi, trebuie să te ţii de cuvânt. L-am ales pe Kante datorită zâmbetului lui, a modestiei şi timidităţii. Este un tatuaj pe care îl voi păstra toată viaţa”, a declarat fotbalistul francez după ce și-a făcut tatuajul cu chipul lui Ngolo Kante.

Un fotbalist francez din ligile inferioare și-a tatuat chipul mijlocașului Ngolo Kante, după ce echipa națională a Franței a câștigat CM 2018
Un fotbalist francez din ligile inferioare și-a tatuat chipul mijlocașului Ngolo Kante, după ce echipa națională a Franței a câștigat CM 2018

Alain Bulteel a petrecut aproximativ patru ore în salonul de tatuaje, iar la final a plecat cu chipul micuţului mijlocaş de la Chelsea Londra, desemnat cel mai bun jucător din Premier League în urmă cu un an.

Ngolo Kante, în vârstă de 27 de ani, a câștigat titlul mondial în această vară cu naționala Franței, după o victorie cu 4-2 în finala cu reprezentativa Croației. Micuțul mijlocaș francez este recunoscut pentru timiditatea sa. Jurnaliștii francezi au observat faptul că fotbalistul lui Chelsea s-a ferit din nou de luminile reflectoarelor. Kante era mult prea rușinat să ceară trofeul pentru a face o poză cu el. Mijlocașul dublu campion în Anglia stătea cuminte, la rând, fără să facă vreun gest pentru a primi și el trofeul. În cele din urmă Steven N’Zonzi a observat că fotbalistul se ferea de momentul din fața camerelor, s-a dus la Florian Thauvin, a luat trofeul și i l-a înmânat coechipierului său mult mai timid. Momentul în care N’Zonzi i-a oferit trofeul lui Kante a fost prins și de camerele de luat vederi.

Ngolo Kante  are o poveste de viață incredibilă. Când Didier Deschamps, Zinedine Zidane și ceilalți fotbaliști ai Franței ridicau trofeul deasupra capului la Mondialul din 1998, mijlocașul defensiv al lui Chelsea îşi ajuta tatăl să strângă gunoaiele de pe străzile Parisului, pe care le ducea mai apoi la o fabrică de reciclare. Patru ani mai târziu şi-a pierdut tatăl, însă acesta a găsit puterea să continue şi să-şi împlinească visul, acela de a juca fotbal la cel mai înalt nivel. În 2012, Kante debuta în Ligue 2 la Boulogne, ca după trei ani să ajungă, în Premier League, la Leicester.

Tags: