Un fotbalist, implicat într-o crimă ŞOCANTĂ! A fost condamnat la închisoare pe VIAŢĂ

UPDATE 15 aprilie, ora 18:23 / Aaron Hernandez, fostul star al lui New England Patriots, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru crimă fără a putea cere eliberarea condiţionată....
15.04.2015 | 18:25
Un fotbalist implicat intro crima SOCANTA A fost condamnat la inchisoare pe VIATA
ADVERTISEMENT

UPDATE 15 aprilie, ora 18:23 / Aaron Hernandez, fostul star al lui New England Patriots, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru crimă fără a putea cere eliberarea condiţionată. Hernandez a fost găsit vinovat pentru crima comisă asupra lui Odin Lloyd în iunie 2013. 

Mama şi logodnica sa au izbucnit în plîns după aflarea deciziei. Mesajul jucătorului pentru familie a fost: “Fiţi puternici!” Tot filmul întîmplării poate fi urmărit mai jos.

ADVERTISEMENT

***************************

Un scandal de crimă zguduie sportul american. Jucătorul lui New England Patriots, campioana en-titre din NFL, Aaron Hernandez este anchetat pentru crimă, după ce autorităţile suspectează că a ucis un alt jucător, Odin Lloyd. 

Cazul este judecat în aceaste zile şi mărturia detectivului Daniel Arrighi ar putea face lumină în acest caz. Arrighi a declarat că el şi un alt detectiv au mers la casa lui Hernandez (FOTO) pe data de 17 iunie 2013, la o oră după ce au găsit trupul neînsufleţit al lui Odin Lloyd, la un kilometru de casa sportivului de la New England Patriots, conform Asociated Press.

ADVERTISEMENT

13hernandez

Legătura dintre Hernandez şi crimă a fost o cheie de maşină găsită în buzunarul decedatului, cheie care era de la o maşină închiriată de Aaron Hernandez cu doar 24 de ore în urmă.

Nu a lăsat detectivii în casă 

Hernandez nu a răspuns la uşă în acea seară, chiar dacă cei doi detectivi au sunat în repetate rînduri. Nu a răspuns nimeni şi au cercetat grădina casei. În cele din urmă, detectivul Arrighi a plecat cu partenerul său să vorbească şi cu alţi vecini.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 22:30, Hernandez a ieşit din casă spunînd că i-a văzut pe cei doi pe camerele de supraveghere. Detectivii l-au întrebat despre Chevrolet-ul Suburban pe care l-a împrumutat, însă el le-a declarat că era la Odin Lloyd, care era atunci un fotbalist amator. Arrghi l-a întrebat cînd l-a văzut ultima oară pe Lloyd, star-ul din NFL spunînd: “Ultima dată l-am văzut ieri pe Lloyd”, conform declaraţiilor lui Arrighi.

Conform declaraţiei detectivului, Hernandez a devenit agitat şi întreba de ce îi pun atîtea întrebări, înainte să se întoarcă în casă. Star-ul din NFL nu le-a permis să intre în casă celor doi detectivi.  La scurt timp, Hernandez a ieşit şi le-a spus că va merge la secţie pentru a vorbi.

ADVERTISEMENT

Nu au găsit arma crimei

Hernandez s-a prezentat la secţie cu avocatul său, James Sultan care a încercat să îi preseze pe detectivi şi i-a întrebat ce căutau cu lanternele lîngă casa starului american cînd acesta nu răspundea la sonerie. Avocatul s-a legat de faptul că în jurul orei 22:30, cetăţenii nu ar trebui să răspundă dacă cineva sună la uşă.

Un alt poliţist a declarat că a fost găsită o armă într-un copac, lîngă locul crimei. Acea armă a fost de un calibru diferit decît arma crimei, care nu a fost găsită. (VEZI SUS ÎN GALERIE FOTO)

O altă scăpare a lui Hernandez a fost faptul că a folosit un alt telefon pentru a-şi suna şi ceilalţi avocaţi, o zi după ce a fost săvîrşită crima. Procurorii au spus că există o filmare prin care Hernandez stă în maşina unuia dintre avocaţi, Robert Jones şi îşi dezmembrează telefonul personal, iar apoi i se dă un altul de către avocat prin care îşi sună un alt apărător, Ernest Wallace.

Hernandez a pledat nevinovat pentru crimă şi avocaţii săi s-au plîns de faptul că starului i-a fost violat dreptul la viaţa privată cu acea filmare. Procurorii l-au contrazis şi au spus că filmarea arată “o încercare de a obstrucţiona ancheta”.

Procesul în care Hernandez este acuzat de crimă este în plină desfăşurare, jucătorul fiind dat afară de la New England Patriots imediat după demararea acestui caz.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: