Fotbal intern

Un fotbalist important al Universității Craiova, în continuare bolnav de COVID-19. Exclusiv

23.11.2020 | 18:31
Un fotbalist important al Universitatii Craiova in continuare bolnav de COVID19 Exclusiv
Marius Constantin Sursa foto: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că un fotbalist important al Universității Craiova are în continuare un test pozitiv pentru COVID-19 și nu se poate antrena cu restul colegilor.

Corneliu Papură a fost lipsit de aportul mai multor jucători din cauza problemelor legate de coronavirus, iar Alexandru Cicâldău a intrat abia în partea a doua a partidei cu Botoșani și nu a avut prea multe reușite. Acesta nu a prins întregul ciclu de pregătire și nu era la capacitate maximă pentru duelul cu moldovenii.

ADVERTISEMENT

Știința nu a arătat prea bine în ultimul meci, iar Corneliu Papură are nevoie de o victorie pentru a mai schimba percepția fanilor. Aceasta poate să vină vineri, atunci când Craiova primește vizita Progresului Spartac în Cupa României.

Un fotbalist important al Universității Craiova rămâne pozitiv la testele COVID-19. Ștefan Baiaram nu se poate alătura colegilor la antrenamente

Nicușor Bancu, Alexandru Cicâldău și Ștefan Baiaram sunt ultimii jucători ai Universității Craiova care au avut probleme legate de coronavirus. Dacă primii doi au scăpat, iar „Cic” a apucat chiar să joace în ultima etapă, la Botoșani,  FANATIK a aflat că tânărul Ștefan Baiaram rămâne în continuare pozitiv și nu se poate alătura coechipierilor săi la antrenamente. Se va putea antrena izolat începând de marți.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Bancu a început pregătirea cu echipa și va fi apt pentru următorul joc al oltenilor, de vineri, 27 noiembrie, începând cu ora 20:45, în fața Progresului Spartac. Tehnicianul Corneliu Papură ar putea apela la mai mulți jucători care au evoluat mai puțin în ultima perioadă, iar fundașul stânga poate fi trecut pe această lipsă, deoarece acesta nu a mai jucat de aproape o lună, de la victoria din deplasare cu Hermannstadt, de pe 31 octombrie.

„Bancone” a ratat acțiunea echipei naționale, la fel ca și Alexandru Cicâldău. Baiaram se afla pe lista de rezervă pentru echipa națională sub 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Baiaram este văzut ca o mare speranță a Băniei! Pilon de bază în echipa Craiovei

La doar 17 ani, Ștefan Baiaram este titular cert în Liga 1. Jucătorul de profil ofensiv acoperă regula U21 abia și-a prelungit contractul cu Universitatea și pare să aibă un viitor luminos în față. Beneficiază de o tehnică în regim de viteză, lucru rar întâlnit la fotbaliștii români. Puștiul îl va avea ca „rival” în lupta pentru titularizare pe George Cîmpanu, transferat recent de la Botoșani. Internaționalul U21 a fost titular pentru prima dată chiar împotriva fostei sale echipe.

„Există cluburi care se interesează de Ștefan Baiaram. Nu pot să le dau numele, dar se interesează de situația sa. Poate fi viitorul produs de export pe bani mulți al Universității Craiova. Consider că în doi ani de zile el va putea fi vândut pe o sumă mare, dar va depinde foarte mult de ceea ce va face la Campionatul European de anul viitor (n.r. EURO U19). Poate fi vândut și mai repede, depinde de evoluția lui.

ADVERTISEMENT

Baiaram are personalitate, tot timpul va fi presiune pe un jucător. Faptul că joacă în locul lui Vali îi aduce o presiune în plus, însă va fi benefică pentru el”, spunea Silviu Bogdan pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Progresul Spartac – Universitatea Craiova: 1,47 este cota pentru „2 pauză/2 final“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT