Cele mai citite

Un fotbalist LEGENDAR îl distruge pe Ronaldo! “Messi e comparat cu Pele şi Maradona! Cristiano, cu Messi!”

Unul dintre cei mai mari jucători din istoria Barcelonei, Hristo Stoicikov, a vorbit pentru as.com despre marele meci, Barcelona – Real Madrid....
18.03.2015 | 17:28
Un fotbalist LEGENDAR îl distruge pe Ronaldo!

Unul dintre cei mai mari jucători din istoria Barcelonei, Hristo Stoicikov, a vorbit pentru as.com despre marele meci, Barcelona – Real Madrid.

Bulgarul a discutat în primul rînd despre mediatizatul duel dintre starurile celor două echipe, Messi şi Ronaldo. “Poate că nu e momentul potrivit pentru o comparaţie, pentru că Messi are o perioadă fantastică şi Ronaldo este la pămînt, însă diferenţa e clară. De exemplu, eu dacă aş fi antrenor şi le-aş da sfaturi elevilor mei într-un meci contra acestora aş zice în felul următor: nu vreau marcaj om la om pentru Cristiano, dar la Messi aş pune 3 jucători în jurul lui. Cam asta e diferenţa”, a declarat bulgarul.

Aşa cum era normal, vedeta naţionalei vecine a discutat şi despre problemele lui Ronaldo din ultima perioadă şi despre comparaţia dintre ei. “Ronaldo ştie că nu este la fel de bun ca Messi. În timp ce argentinianul este comparat cu Maradona şi Pele, Cristiano este comparat cu Messi. Asta îl doare. Mai mult, şi faptul că are mai puţine Baloane de Aur contează”, a încheiat bulgarul. Stoicikov a dat şi un pronostic pentru acest meci, bulgarul fiind de părere că Barcelona se va impune la limită, cu 1-0.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri