Fotbal intern

Un fotbalist român a murit la doar 21 de ani! Motivul incredibil al decesului

13.10.2018 | 12:16
Un fotbalist român care era legitimat la Bradul Groșii Țibleșului, echipă din Liga 4, a murit la doar 21 de ani într-un accident stupid

Un fotbalist român care era legitimat la Bradul Groșii Țibleșului, echipă din Liga 4, a murit la doar 21 de ani într-un accident stupid. Florin Cosmin Sima se afla pe câmp cu tractorul în momentul în care s-a răsturnat cu utilajul și a suferit multiple răni grave.

Fotbalistul Florin Cosmin Sima a primit îngrijiri medicale de urgență, dar medicii nu au mai putut să-i salveze viața. El a fost declarat decedat, iar Asociația Județeană de Fotbal Maramureș a anunțat că la toate meciurile județene din acest final de săptămână se va șine un moment de reculegere.

Florin Cosmin Sima pe terenul de fotbal la un meci al echipei Bradul Groșii Țibleșului din Liga 4
Florin Cosmin Sima pe terenul de fotbal la un meci al echipei Bradul Groșii Țibleșului din Liga 4

Meci amânat în Liga 4 după moartea fotbalistului român de 21 de ani

”Florin Cosmin Sima (născut 1997) – jucător legitimat la Bradul Groșii Țibleșului (Liga 4, seria Sud) – a încetat din viață. Meciurile de juniori și seniori dintre Bradul Groșii Țibleșului și CS FC Suciu de Sus (din etapa 7 a Ligii a patra), planificate pentru duminică, 14 octombrie, se amână. Înaintea tuturor partidelor de fotbal organizate de AJFMM în acest final de săptămână se va ține un moment de reculegere în memoria celui care a fost Florin Cosmin Sima. Asociația Județeană de Fotbal Maramureș transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Odihnește-te în pace, Florin!”, este mesajul Asociației Județene de Fotbal Maramureș după moartea fotbalistului român de doar 21 de ani.