Sport

Un fotbalist român de top îl bate și pe Cristiano Ronaldo la abdomen. Poza uimitoare de la vizita medicală

Pe contul de Instagram al lui Lazio a fost publicată o fotografie cu Ștefan Radu în timpul vizitei medicale. Fizic, românul îi face concurență serioasă lui Cristiano Ronaldo.
03.07.2022 | 20:20
Un fotbalist roman de top il bate si pe Cristiano Ronaldo la abdomen Poza uimitoare de la vizita medicala
Un fotbalist român îi face concurență serioasă lui Cristiano Ronaldo. Amândoi se prezintă în condiții fizice impecabile deși sunt trecuți de 35 de ani. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La 35 de ani Ștefan Radu va semna un nou contract cu Lazio. Apărătorul central a trecut vizita medicală, iar fizicul românului i-a șocat pe fanii biancocelesti.

”The Boss” Ștefan Radu, impresionează la 35 de ani

Ștefan Radu este genul de fotbalist rar. În întreaga carieră, și s-au adunat deja 24 de ani de activitate, incluzând aici și junioratul, nu a jucat decât pentru două echipe – Dinamo și Lazio Roma.

ADVERTISEMENT

La gruparea din capitala Italiei evoluează din 2008, iar sezonul 2022/2023 va fi al 14-lea! Longevitatea lui la unul dintre cluburile de top ale Italiei nu ar trebui să mire pe nimeni.

Fotbalistul, alintat de suporterii romani ”The Boss” (șeful – n.r.) arată că fizic poate să mai joace nu unul, ci chiar mai multe sezoane. Fotografia postată de administratorii contului oficial de Instagram al lui Lazio i-a șocat pe fanii echipei de pe Olimpico.

ADVERTISEMENT

Ștefan Radu se prezintă într-o formă fizică impresionantă și îi face concurență serioasă lui Cristiano Ronaldo, recunoscut pentru stilul de viață extrem de ordonat.

Fotbalistul român este extrem de iubit și apreciat de italieni, fani și oficiali, tocmai pentru seriozitatea cu care tratează fiecare antrenament, meci amical, sau oficial. Dar și pentru că nu a fost implicat în nici un scandal extra sportiv de-a lungul celor 14 ani de când este legitimat la Lazio.

ADVERTISEMENT

Începând cu sezonul 2009/2010 Radu s-a impus ca titular în squadra biancocelesti și nu l-a mai scos nimeni din primul 11. Doar stagiunea 2015/2016 a fost una problematică. Românul a suferit o accidentare care l-a ținut departe de teren mai multe luni.

Semnează ultimul contract al carierei, apoi va primi o funcție în cadrul clubului

Ștefan Radu și-a încheiat temporar socotelile cu Lazio pe 30 iunie, atunci când contractul a ajuns la scadență. Oficialii clubului de pe Olimpico știu că fotbalistul român este esențial în vestiarul romanilor, dar și pe teren atunci când este nevoie de el.

ADVERTISEMENT

Nu i-au dat timp să-și facă planuri de viitor și i-au oferit un nou angajament valabil pentru încă un an. FANATIK a aflat că acesta este ultimul sezon din cariera de fotbalist a lui Ștefan Radu. La finalul stagiunii 2022/2023 se va retrage și va primi o funcție în cadrul clubului. Este încă o dovadă că apărătorul care și-a dedicat 14 ani din viață romanilor este nu doar iubit, ci și respectat de conducerea clubului.

424 de meciuri a jucat Ștefan Radu în tricoul lui Lazio, în toate competițiile, și a marcat 8 goluri. El este, de asemenea, unul dintre căpitanii echipei.

36 de ani va împlini Ștefan Radu pe 22 octombrie

37 de ani a împlinit Cristiano Ronaldo pe 5 februarie

Fanii echipei naționale îl regretă

Ștefan Radu este fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate în istorie pentru Lazio Roma. La echipa națională a României a bifat doar 14 jocuri, spre surprinderea și regretul suporterilor ”tricolori”.

A debutat în echipa României pe 15 noiembrie 2006, într-un meci contra Spaniei, încheiat cu victoria ”tricolorilor”, scor 1-0. Ștefan Radu abia împlinise 20 de ani. În 2013, pe 22 martie, îmbrăca pentru ultima oară tricoul naționalei într-o remiză, 2-2, cu Ungaria.

Fără să ofere prea multe explicații, Ștefan Radu a continuat să impresioneze la Lazio. După retragerea subită de la echipa națională, România a mai obținut o singură calificare la un turneu final major, Europeanul din 2016.

600.000 de euro este cota lui Ștefan Radu, conform transfermarkt

6 trofee a cucerit Ștefan Radu cu Lazio (3 Cupe și 3 Supercupe)

ADVERTISEMENT