Fotbal international

Fiul unui antrenor român celebru e vedetă la Manchester City!

Puştiul se antrenează la academia "cetăţenilor" şi a impresionat de la primele meciuri.
29.03.2018 | 18:25
Fiul unui antrenor roman celebru e vedeta la Manchester City

Un român este vedetă la Manchester City. Deşi pare greu de crezut, acest lucru este cât se poate de real. Nu la prima echipă a liderului din Premier League, condusă magistral de Pep Guardiola. Ar fi o utopie! Românul este însă considerat o revelaţie între fotbaliştii de vârsta lui la academia “cetăţenilor” din Abu Dhabi.

Dar cine este puştiul care a impresionat la puternica şcoală de fotbal a lui Manchester City din Asia? Nimeni altul decât Laurenţiu Reghecampf junior! Fiul fostului antrenor FCSB, actualmente la Al Wahda, în Emirate, şi al impresarei Anamaria Prodan a captat atenţia tehnicienilor de la academia din Abu Dhabi.

I-au dat numărul 10 şi banderola de căpitan

Puştiul cu plete blonde, în vârstă de 10 ani, a surprins prin viteza sa şi prin mişcările care de regulă se văd la juniori mai mari cu câţiva ani decât el. Fiind o academie internaţională, acolo se pregătesc fotbalişti de mai multe naţionalităţi, astfel încât concurenţa este destul de ridicată.

Poate nu chiar ca în Europa, unde se află principala şcoală de fotbal a celor de la City, dar cu siguranţa există u nivel crescut, câtă vreme talentele din zonă visează să prindă într-o zi un contract de vis cu clubul din Manchester.

Reghe jr. a participat deja la mai multe partide în tricoul lui City, iar la o competiţie cu alte câteva echipe din Abu Dhabi a fost desemnat MVP-ul turneului, câştigat chiar de către formaţia lui.

De altfel, prestaţiile bune ale micuţului, poreclit în familie “Bebeto”, i-au determinat pe antrenorii echipei să îi dea tricoul cu numărul 10, dar şi banderola de căpitan, oferindu-i în acest fel şi un statut de mică vedetă! Rămâne de văzut care va fi evoluţia ulterioară a carierei băiatului Prodancei, dar începutul pare a fi cât se poate de promiţător. VEZI MAI MULTE IMAGINI CU REGHECAMPF JR. SUS ÎN GALERIE FOTO