Cele mai citite

Un fotbalist român, în probe la Arsenal Londra

Un junior român de la LPS Bihorul Oradea este în probe la Arsenal Londra. Scouterii clubului englez l-au remarcat pe Emanuel Dat la un trial organizat de Liberty Sport Management. Emanuel Dat s-a...
24.11.2014 | 12:30
Un fotbalist român, în probe la Arsenal Londra

Un junior român de la LPS Bihorul Oradea este în probe la Arsenal Londra. Scouterii clubului englez l-au remarcat pe Emanuel Dat la un trial organizat de Liberty Sport Management. Emanuel Dat s-a născut în localitatea Fâşca şi s-a făcut remarcat pentru că în 2011, la 10 ani, într-un turneu în Ungaria, a obţinut titlul de cel mai bun jucător al întrecerii, conform bihon.ro.

Antrenorul Eugen Ilisoi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Emanuel, acesta a povestit că de multe ori rămînea după antrenamente ca să lucreze şi susţine că este un jucător serios şi delicat.

“Este un copil care trăieşte pentru fotbal, serios şi dedicat. De multe ori rămâne după antrenamente să lucreze în plus. Evoluează la juniori C, o grupă cu un an mai mare decât vârsta lui. Are o tehnică bună, viteză şi poate evolua pe orice post în linia de mijloc. Dacă va rămâne serios şi va munci, are toate premisele să ajungă sus. A lăsat o bună impresie la trialul organizat acum trei săptămâni de Liberty Sport Management şi acum sperăm să reuşească la testele pe care le susţine la Academia de la Salonic a englezilor de la Arsenal”, a declarat Eugen Ilisoi, antrenorul care l-a pregătit pe Dat.

Emanuel Dat- născut pe 18 ianuarie 2001

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri