ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Video! Alibec şi Budescu sunt mici copii, pe lângă el! Reacţia unui fotbalist schimbat de antrenorul său!

Imaginile surprinse cu reacţia jucătorului fac înconjurul lumii!
Autor: Filon Stan | 17.04.2018 | 18:20
Video! Alibec şi Budescu sunt mici copii, pe lângă el! Reacţia unui fotbalist schimbat de antrenorul său!

Mai rău decât Alibec şi Budescu la un loc! Un jucător din prima ligă boliviană şi-a ieşit din minţi când a văzut că antrenorul său a decis să-l schimbe! Meciul Sport Boys – Nacional Potosi, din etapa a 13-a din prima ligă din Bolivia a fost scena unor evenimente incredibile. În minutul 34, la scorul de 0-0, antrenorul oaspeţilor, argentinianul Edgardo Malvestiti, a decis să-l schimbe pe brazilianul Thiago Dos Santos, cu localnicul Eliseo Dury.

ADVERTISEMENT

Brazilianul n-a digerat prea uşor schimbarea şi a avut o reacţie care a făcut înconjurul lumii! Thiago Dos Santos s-a îndreptat spre bancă, a trecut pe lângă înlocuitorul său, după care l-a îmbrâncit pe antrenor. Surprins, acesta din urmă n-a ripostat. Thiago a vrut să-l bată mai rău, dar jucătorii de pe banca de rezerve au intervenit.

Fotbalistul agresiv spune că ”nimeni nu-l suportă pe acest antrenor”

„În faţa colegilor n-am de ce să-mi prezint scuze, deoarece şi ei au spus pe rând «Cu acest antrenor nu pot să mai lucrez». Problema nu e numai la mine. Astăzi eu am reacţionat aşa, dar mâine o poate face altul. Pentru cei care nu înţeleg, vă spun eu cum stau lucrurile la acest club. Nimeni nu e fericit cu acest antrenor, nimeni nu-l suportă. Toţi m-au întrebat ce e cu acest antrenor, fiindcă nu puteam să am o astfel de reacţie fără un «istoric» aparte”, a declarat jucătorul agresiv.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!