Stiri sportive

DRAMA unui jucător român! “Mi-e ruşine! E un CALVAR!”

Fundaşul central al Universităţii Craiova, Daniel Bălaşa, a declarat pentru FANATIK.RO că, după Sărbătorile de Iarnă, şi Sărbătorile de Paşte le va petrece cu buzunarele goale. Motivul?...
19.04.2014 | 00:01
DRAMA unui jucator roman Mie rusine E un CALVAR
ADVERTISEMENT

Fundaşul central al Universităţii Craiova, Daniel Bălaşa, a declarat pentru FANATIK.RO că, după Sărbătorile de Iarnă, şi Sărbătorile de Paşte le va petrece cu buzunarele goale. Motivul? Adrian Mititelu nu le-a plătit fotbaliştilor Ştiinţei nici măcar un salariu de mai bine de nouă luni de zile, atît cît a trecut de cînd a semnat contractele de joc cu toţi fotbaliştii “alb-albaştrilor”.

Daniel, te mai putem numi în continuare jucătorul Universităţii Craiova?

– Pînă la vară da, deoarece nu pot să devin încă jucător liber de contract chiar dacă planul de reorganizare al lui Adrian Mititelu nu a fost acceptat de Tribunalul de la Braşov şi, teoretic, odată ce clubul a intrat în faliment, atunci absolut toţi jucătorii pot deveni liberi de contract.

ADVERTISEMENT

Păi nu este aşa?

– Din păcate pentru  mine, am înţeles că nu este aşa. Mi s-a transmis că nu putem fi declaraţi liberi de contract deoarece clubul, chipurile, s-ar afla în insolvenţă. Voi discuta şi eu cu nişte avocaţi să văd dacă este aşa sau nu. Oricum eu am noroc că în vară îmi va expira contractul cu FC U şi voi scăpa de acest calvar. Eu am venit la Ştiinţa cu sufletul şi dintr-o dată m-am trezit că mă antrenez singur prin parcuri. Credeţi-mă că este o realitate extrem de dureroasă şi greu de suportat…

“M-am obişnuit să fac săbătorile cu buzunarele goale”

Mai eşti în Craiova, te mai antrenezi în vreun fel organizat?

– A, nuuu… nu mai sînt la Craiova de mai bine de o lună de zile. Mă antrenez singur prin parcuri sau pe unde pot. Mă uit la meciuri cu o ciudă de nedescris pentru că doream şi eu din tot sufletul să-mi pot practica meseria de fotbalist. Totodată, mă gîndesc cu groază şi sînt conştient că suporterii noştri suferă enorm că noi nu mai jucăm, că formaţia lor de suflet a fost retrasă din campionat,

ADVERTISEMENT

Cum vei petrece Sărbătorile de Paşte, ai primit vreun ban de la Adrian Mititelu?

– Din păcate m-am obişnuit, de cînd sînt la FC U, să petrec sărbătorile cu buzunarele goale. După ce am petrecut Crăciunul şi Anul Nou cu buzunarele goale, nici Paştele nu îl petrec cu salarii în buzunar. De nouă luni de zile nu am văzut nici un ban de la acest om. Oare dînsul nu se gîndeşte ce este acum în sufletele noastre?!

“Sînt conştient că nu o să mai văd nici un ban de la Mititelu şi aştept doar să scap de acest calvar”

ADVERTISEMENT

Familia ta ce zice de situaţia în care te afli?

– Păi îţi dai şi tu seama că mi-e ruşine de familia mea că am ajuns în această situaţie. Cui crezi că îi convine să se ducă acasa, la soţie şi la copii cu buzunarele goale de mai bine de nouă luni de zile?! Nu am păţit aşa ceva în viaţa mea de fotbalist. M-am gîndit să îi mai cer o explicaţie lui Adrian Mititelu, dar pînă la urmă nu mai are nici un rost. Sînt conştient că nu o să mai văd nici un ban de la el şi aştept doar să-mi expire în vară contractul, să scap de acest calvar.

Daniel, nu te-ai gîndit să îţi depui memoriu?

– Poate că m-am găndit, dar am decis să nu o fac deoarece nu mai are nici un rost. Sper că într-o zi Adrian Mititelu o să aibă curaj să ne privească în ochi şi să ne spună că îi pare rău în ce situaţie ne-a adus, dar el nici măcar nu mai are curajul să ne răspundă la telefon. Vreau să vă mai spun înainte să terminăm discuţia că îmi pare tare rău de suporterii acestei echipe. La FC U, atît cît am jucat, m-am simţit fotbalist datorită atmosferei pe care suporterii Ştiinţei au făcut-o în turul campionatului, atunci cînd au venit după noi în deplasare peste tot.

ADVERTISEMENT

1-daniel-balasa

 

P: Pariază LIVE cu Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare!