Fotbal international

Un fotbalist sud-african a murit! A fost lovit de fulger în timpul unui meci

05.05.2018 | 17:19
Un fotbalist sud-african a murit! A fost lovit de fulger în timpul unui meci
Fotbalistul sud-african Luyanda Ntshangase a murit la două luni după ce a fost lovit de un fulger
ADVERTISEMENT

Un fotbalist sud-african a murit la două luni după ce a fost lovit de un fulger în timpul unui meci din prima ligă. Luyanda Ntshangase, în vârstă de 21 de ani, jucase patru meciuri pentru formația Maritzburg United, două în acest sezon și două în ediția precedentă de campionat.

Fotbalistul a fost lovit de fulger la 1 martie, în timpul unui meci amical jucat în provincia KwaZulu-Natal. Luyanda Ntshangase a suferit arsuri puternice în zona pieptului și a fost transportat la spital unde a fost pus în comă indusă.

ADVERTISEMENT

Clubul Maritzburg se va ocupa de funerariile fotbalist sud-african

”Președintele Farook Kadodia a fost devastat după trecerea în neființă prematură a lui Ntshangase, care avea în față o carieră de succes dacă viața nu i-ar fi fost curmată atât de timpuriu. Suntem extrem de triști după pierderea lui Luyanda, un tânăr minunat, cu potențial enorm, crescut de club și trecut prin toate etapele. I s-a oferit debutul împotriva lui Kaiser Chiefs, în urmă cu două sezoane, de către fostul nostru antrenor Ernst Middendorp. Clubul se va întâlni cu familia Ntshangase pentru a finaliza detaliile despre funerarii, iar apoi vom comunica totul familiei fotbalului. Din partea clubului Maritzburg United, vrem să transmitem condoleanțe familiei. Rugăciunile și gândurile noastre sunt cu voi”, a fost comunicatul clubului Maritzburg United, după moartea fotbalistului sud-african.

Aceasta este a treia tragedie care lovește clubul Maritzburg în ultimii trei ani. Anterior, mijlocașii Mondli Cele (27 de ani) și Mlondi Dlamini (20 de ani) au decedat în 2016, respectiv 2017, în accidente de mașină.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri