Fotbal intern

Un francez de la Daco Getica, păcălit „made in România”! ”Ne-a dat 30-40 de euro să ne luăm suc, apoi ne-a pus să dăm probe!”

30.12.2018 | 13:22
Un francez de la Daco Getica pacalit made in Romania Nea dat 3040 de euro sa ne luam suc apoi nea pus sa dam probe

Un jucător francez care între timp a ajuns la Daco Getica a fost păcălit „made in România”! Hicham El Hamdaoui a povestit o experiență șocantă pe care a trăit-o în momentul în care a sosit în țara noastră. Atacantul a venit să semneze contractul cu Energeticianul, a bătut palma cu președintele formației, după care s-a trezit că toate datele înțelegerii s-au schimbat. Hicham a ajuns în România alături de Charles Acolatse, dar pentru cei doi lucrurile n-au mers conform planului inițial.

“E o poveste incredibilă! Prima dată ne-am întâlnit cu președintele de la Energeticianul în București. Ne-a dezvăluit ”Investesc serios în clubul ăsta, sunt fericit că veți veni”. Un discurs superb! Ne-am înțeles asupra contractului, iar la final a scos niște bani din buzunar și ne-a zis ”Mergeți și cumpărați-vă un suc”. Ne-a dat 30-40 de euro”, a povestit Hicham El Hamdaoui

Un francez de la Daco Getica, păcălit „made in România” Hichem
Hichem El Hamdaoui a semnat cu Daco Getica după un an de zile petrecut în Ucraina

Un francez de la Daco Getica, păcălit „made in România”!

Toate bune și frumoase, însă numai până la un punct. Francezul Hicham a mers apoi la Petroșani pentru a parafa înțelegerea, însă acolo a aflat cu stupoare că mai întâi trebuie să dea probe de joc. Am plecat la Petroșani încrezători, spuneam că totul este serios. Într-un final am ajuns acolo și totul s-a schimbat. Salariul ne-a fost înjumătățit și ni s-a spus că trebuie să dăm probe. Cu trei zile înainte când ne-am întâlnit ne-a zis că vom semna direct contractele, nu ne așteptam la așa ceva”,a adăugat El Hamdaoui.

Norocul celor doi s-a schimbat până la urmă în bine. Au intrat pe teren pentru a juca o partidă amicală împotriva celor de la Daco Getica. Antrenorul adversarilor, Marius Baciu i-a observat pe francezi și a insistat pe lângă conducere să îi aducă la echipă. Atât Hicham El Hamdaoui, cât și Charles Acolatse au semnat până la urmă cu divizionara secundă.

  • 13 este locul pe care îl ocupă Daco Getica în clasamentul ligii secunde